Хороскоп

Годишен хороскоп за 2022 г.: астрологът Тодор Емилов – Тео за предизвикателствата на току-що встъпилата във власт година

 ОВЕН

Подобрете уменията си

 

Оставяте една благоприятна година зад гърба си. Дори и да не си го признавате, 2021-ва за вас беше успешна и вие сбъднахте немалка част от плановете, които имахте за нея. Предстоящата 2022-ра в никакъв случай няма да е безуспешна. Но ще е малко по-тромава, отколкото очаквате. Сега е време да се поспрете и да направите анализа, от който имате нужда. Само така през следващите години ще продължите напред, без да очаквате подводни камъни и провали. В работата се налага да учите, да се обогатявате, да се преквалифицирате и да не очаквате бързи резултати. Годината ви е дадена, за да подобрите уменията и способностите си. Не да ставате лидери. Заемете ли лидерски пост, мигновено ще се сблъскате с непреодолими трудности и ще се наложи да се сбогувате с работата си. В отношенията с близките, с приятелите, с колегите и с хората, които ви заобикалят, ще сте резки, дръзки и категорични. Ще бъдете прекалено емоционални, спонтанни и често ще вините другите за грешките, които самите вие допускате. Това е характерна черта за вас, но не я проявявайте. В любовта трудни ще са първите месеци от годината, защото ще чувствате напрежение, а и непреодолимото желание за промяна ще ви облива ежедневно. Не правете необмислени ходове и не приключвайте връзки. През тази година ще имате нужда да имате човек до себе си в любовта. Здравето ще пазите по-лесно, ако се примирявате малко повече с обстоятелствата около себе си. Ако не искате нещата да се случат на сто процента и на всяка цена. Пазете се от драстично напълняване, което ще се отрази и на кръвното ви налягане, и на самочувствието. Преумората ви е гарантирана, особено през летните месеци. Затова си планирайте годишния отпуск за някой от първите шест месеца в годината.


ТЕЛЕЦ

Не планирайте промени

 

През 2021 година вие научихте основния си урок – че животът е колело, което се върти, а след спадове винаги се задават възходи и обратното. Не ви беше лесно, но въпреки трудностите, пред вас се разкриха много възможности, които използвахте пълноценно. През 2022-ра не планирайте големи промени в живота си, за да не предизвикате съдбата в негативен план. За вас това ще бъде монотонна година и ако я възприемете като такава, лесно ще изживеете всеки един ден от нея. Ще осъзнаете, че за да успявате, трябва да полагате големи усилия. Всеки успех е нужно да бъде изстрадан и заслужен, само тогава удоволствието от постигането му ще е гарантирано. Често ще се бунтувате за различни неща, ще страдате заради несправедливостите, които се случват с другите хора, но няма как да промените и чуждата съдба. Годината не ви обещава доходите, които сте запланували в мечтите си. Приемете и малкото, което получавате, и не бъдете максималисти. Максимализмът може да ви накара да загубите работата си и да останете без стотинка доход, а този сценарий не е никак благоприятен за момента. В отношенията си с хората ще можете да преценявате всички около себе си по най-правилния и точен начин. Отделете се от лицемерите. Приемете, че доброто е за добро, но и злото също е за добро. Неволите, които ви се случват, имат за цел да ви научат как да се справяте с трудностите по-лесно и безболезнено. Бъдете силни и включете ината си на пълна тяга. Годината ще ви дари много щастие в любовта и личния живот, което до голяма степен ще може да компенсира ежедневните проблеми в служебния.


БЛИЗНАЦИ

Ползотворна година

 

2021 година за вас беше период, в който можехте да наложите контрол над всяка своя житейска сфера. Дали и доколко сте го направили, можете сами да си отговорите, но това беше важна година, която ви подготвя за идните две – 2022-ра и 2023-та. През 2022-ра в никакъв случай няма да ви е трудно, а напротив. Вие ще се чувствате в свои води, защото това за вас е година на общуването, срещите, разделите и пренареждането на контактите във вашия живот. Отворете сърцето и интуицията си, вярвайте малко повече на вътрешния си глас и се учете от грешките си. Вашият управител Меркурий винаги ви помага да общувате с лекота и да организирате всеки един ден от ежедневието си по най-добрия начин. Използвайте месеците до юли включително за да преобърнете съдбата в своя полза. Тогава делата ви ще вървят по-леко и последствията от действията ви ще имат по-траен ефект. Разбира се, съобразете начинанията си така, че да ги предприемете в точното време, защото дори и да са изпълнени с късмет първите месеци от годината, има и негативни периоди. В любовно отношение годината ще се окаже благодатна, стига да не проявявате прекалена чувствителност. На моменти ще бъдете капризни към половинката си, на моменти ще сте обсебващи – черти, от които можете да се освободите в името на хармонията. Като цяло ви очаква една хубава и ползотворна година. Изживейте я пълноценно.

 

Очаквайте прогноза за следващите 3 зодии в следващия брой.

Годишен хороскоп за 2022 г. /ВТОРА ЧАСТ/

Годишен хороскоп за 2022 г. /ТРЕТА ЧАСТ/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *