Хороскоп

Вашият хороскоп за 5 януари, сряда

Не пренебрегвайте идеите, които днес нахлуват в главите ви, колкото и налудничави да са те. Много от тях ще бъдат продуктивни за бъдещето ви и могат да променят живота ви, стига да го искате. Луната е във Водолей и спомага за това.


ОВЕН

Приемете покана

 

Не е изключено да получите добра новина от далечни познати или покана да им отидете на гости през този месец. Не се замисляйте, а осъществете пътуването. Ще преодолеете повечето трудности на работното място. Разговаряйте и не се притеснявайте да попитате важни за вас хора за съвет.


ТЕЛЕЦ

Забравете грижите

 

Навлизате в прекрасен период на финансова стабилност и добри финансови условия за развитие. Ще намерите решение на възникнали парични проблеми и ще успеете да покриете извънредни разходи чрез по-добрите приходи, които ви предлага новата година. Забравете за грижите.


БЛИЗНАЦИ

Имате помощ

 

За разлика от вчера, когато пропиляхте цял един ден в приказки, днес вече сте в активна фаза и още сутринта ще пристъпите към разрешаването на важни въпроси и справянето с професионални проблеми. Разбира се, че ще разчитате на подкрепата на колегите, които и ще ви се притекат на помощ. Ще ви е по-лесно.


РАК

Не ви е ден за работа

 

Днес сте обърнати изцяло към себе си, към семейството и интимния си партньор. Любовта е навсякъде около вас и можете да й се насладите във всеки един миг от деня. Работата не е чак толкова силно залегнала в прогнозата и затова отстрани изглеждате, сякаш нехаете или не се заемате с нищо важно в службата.


ЛЪВ

Промени

 

Намирате се пред прага на щастлив и обещаващ период. Сцената на вашия живот се променя и на нея ще се явят нови, по-интересни и интригуващи хора. Предстои ви по-благоприятен период. Период, през който и в личния, и в професионалния живот ще настъпят явни промени. Бъдете подготвени.


ДЕВА

Умора

 

На фона на многото работа, която имате в службата, днес ще се наложи да се грижите и за хора от семейството, които искат внимание и време. Няма да ви е лесно, защото не можете да откажете и сърце не ви дава да оставите нещата на самотек. Вие обичате да сте перфектни навсякъде и това е основната причина за вашата силна умора.


ВЕЗНИ

Мисия невъзможна

 

Трудно ще се справите с напрежението вкъщи, защото всички ваши близки искат различни неща, невинаги постижими от вас самите. Вие пък, от друга страна, искате по всякакъв начин да царува мир наоколо и затова гледате да угодите на всички – мисия, винаги невъзможна и с една жертва – това сте вие.


СКОРПИОН

Благоприятен период

 

И за вас следва доста благоприятен и позатворен период, който стартира днес и ще продължи в следващите две-три седмици. Ще успеете да стабилизирате финансовото състояние на семейството, ще наложите някои домашни икономии, с които ще оптимизирате разходите и ще успеете да изживеете един по-пълноценен месец.


СТРЕЛЕЦ

Ангажимент

 

На работното място в сряда усещате прилив на енергия. Късметът е с вас и ще ви помогне да се справите с някои затруднени ситуации. Телефонно обаждане от далечни партньори е причина да се заловите с нещо непредвидено и допълнително като ангажимент. Няма кой друг да го свърши.


КОЗИРОГ

Цари хаос

 

Съвсем нормално е в началото на работната година около вас да цари хаос и безредие, защото множеството дела, с които се захванахте, сега вървят паралелно. Ще се справите. Днес обаче се фокусирайте върху най-важното за деня и не позволявайте непредвидени обстоятелства да ви отклонят от предварителния план.


ВОДОЛЕЙ

Грижа за другите

 

Подгответе се за един доста забързан ден, който ще изживеете на един дъх. Причината е, че се намирате в центъра на хорското внимание и кой каквито проблеми има, ще се опре на вас за помощ и подкрепа за тяхното разрешаване. Ще се грижите по-скоро за другите, отколкото за себе си, но това ще ви даде много удовлетворение.


РИБИ

Не се преуморявайте

 

Търсите начин да се скриете на по-тихо място. Тишината и спокойствието обаче остават блян за вас, защото във втория работен ден от годината трудно ще спрете потока от информация и задачи, който се е запътил към вас. Просто гледайте да не се преуморявате.


Хороскоп за родените на 05.01.2022

Честит рожден ден!

Не се страхувайте да се променяте и да променяте живота, който живеете. В следващата една година всяка промяна ще ви носи вдъхновение и ще прави света около вас по-интересен и вълнуващ.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *