Общински съветник дари на кмета на Велико Търново разпраната си на шахта гума

Разгневеният Стоян Витанов занесъл унищожената гума със забодено на нея писмо в кабинета на градоначалника

Общински съветник от БСП дари на кмета на Велико Търново Даниел Панов разпрана на стърчаща шахта автомобилна гума. Инцидентът станал в понеделник, докато местният парламентарист и бивш депутат от левицата маневрирал с личния си автомобил „Форд“ в квартал „Колю Фичето“ в старата столица. Витанов не забелязал, че от отводнителна шахта на ул.“Симеон Велики“ 1 стърчи остър ръб и минал през него. Като видял пораженията, доаенът на Общинския съвет се разгневил и отнесъл унищожената гума право в общинската администрация. Оставил я пред кабинета на градоначалника със забодено на нея писмено послание.
„Господин кмете, разпраната ми гума на неправилно монтирана метална шахта за отводняване е един от видимите резултати от 10-годишната Ви дейност по инфраструктурата на Велико Търново. Подарявам Ви резултата. Съвпадението с един друг 10 януари е случайно“, гласи текстът на писмото.
„Нееднократно съм предлагал да се направи ремонт на дъждосъберателните шахти и на капаците им във Велико Търново“, заяви Стоян Витанов.

Веселина АНГЕЛОВА
снимки-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *