Какво вещаят звездите за 12 януари, сряда

Днешният ден носи изобилие от енергия и благоприятства промените. Бъдете подвижни, поставете си цели и ги изпълнете. Ще се чувствате прекрасно, ако се постараете за добрите си резултати. Луната се движи в Телец в нейния 11и лунен ден и всичко това дарява с шансове за успех.


ОВЕН

Добри доходи

 

Очаква ви спокоен и благоприятен ден, в който ще стабилизирате доходите си. Доволни сте от финансовите приходи, които получихте в последно време. Сега обаче идва момент, в който ще трябва да помислите как да ги инвестирате, за да ги запазите и увеличите. Не се страхувайте да поискате повишение на заплатите си.


ТЕЛЕЦ

Не се отказвайте

 

Очаквате да ви се случи нещо, което се забавя и сякаш моментът все не идва и не идва. Или вие сте твърде нетърпеливи, или обстоятелствата задържат това грандиозно събитие. Не забравяйте, че се намирате в един изцяло нов период и сега това е важното за вас.


БЛИЗНАЦИ

Купете си книга

 

В сряда си купете книга, която да прочетете на един дъх. Точно тя ще ви мотивира да направите съвсем скоро една промяна в живота си. Тя ще ви дари с нова идея, която да заблести на пътя пред вас. Не се ограничавайте и направете нещо за себе си. Подарете си няколко страници мотивация.


РАК

Получавате пари

 

Сряда е благоприятна за вас. Очаквайте пари и признание. Винаги се радвате, когато виждате насреща, че някой цени труда ви. А каква по-добра оценка от финансовото възнаграждение? Днес ще си го получите. Това е началото на дългосрочен период, в който ще имате работа, но и тя ще е възнаградена удачно.


ЛЪВ

Преструктуриране

 

Не се страхувайте да забавите делата си в област, която виждате, че не върви в момента. Колкото и да се опитвате да я „бутате”, все ще си стои на едно място. Заемете се с нещо друго през това време, бъдете по-адаптивни. Денят не е никак лош и ви дарява с късмет и шансове, а и много, много любов.


ДЕВА

Сили и енергия

 

Усещате прилив на сили и енергия. Настроени сте оптимистично и седмицата се развива по доста добър начин, дори за някои неочаквано добър. Не се запленявайте обаче от положителната енергия. Още утре ще почувствате, че движението на Меркурий се забавя, за да започне своята ретроградна фаза от петък.


ВЕЗНИ

Катарзис

 

Време е да обърнете повече внимание на своя вътрешен свят и духовното си равновесие, правейки различни равносметки и изводи от всички грешки, които сте допуснали. Не се страхувайте да затръшвате врати и да отваряте нови. Днес в душата ви кипи бурно развитие и вие ще преживеете катарзис.


СКОРПИОН

Възможности

 

Сряда ви дарява с прекрасни възможности. Можете да ги използвате пълноценно и рационално. Изживявате благоприятен, активен период. Насреща ви са доста възможности за избори. Често вратите пред вас са отворени и вие трябва да решите накъде да се насочите. Не ви е лесно, но положителното е с вас. Ще успеете.


СТРЕЛЕЦ

Крачка напред

 

Имате желание да правите промени, да се втурвате в различни авантюри и да опитвате какво ли не. Уверени сте, че ще успеете навсякъде, където се пробвате. Първата крачка към успеха е чувството за увереност. Ето защо, днес почти нищо не може да ви спре. Бъдете разумни и вървете напред.


КОЗИРОГ

Радост

 

В този ден чувствате, че животът е на ваша страна. И имате право. Но все пак, вслушвайте се в малките предупреждения, които съдбата ви отправя под формата на малки знаци. Имате възможност да изживеете жадувана радост в личен план, която ще остави траен спомен в съзнанието ви.


ВОДОЛЕЙ

Прекрасен период

 

В службата темпото се забързва паралелно с възможностите, които изникват пред вас. Усещате, че късметът ви се отключва и лека-полека годината се очертава да бъде добра и благоприятна за вас. Бъдете убедени, че ви чака нещо хубаво, нищо че наоколо чувате все сиво мислещи хора.


РИБИ

Време за идеи

 

Днес се опитайте да подредите така ежедневните си задачи, че да имате време да свършите всяка една в срок. Няма по-добри от вас в рутината, така че ще се справите. Обърнете повече внимание на духовното и личностното си развитие. Днес можете да си купите книга, която ще прочете с интерес, а и ще вземете незаменими идеи от страниците й.


Хороскоп за родените на 11.01.2022

Честит рожден ден!

Колкото и да се стараете да не променяте отношението си спрямо хората около себе си заради финансовите ви взаимоотношения, това няма как да се случи. Не обърквайте личното с професионалното във връзките си и се предпазвайте от заемни взаимоотношения в семейството, за да си спестите бъдещи разправии за пари и имоти.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.