58-годишна блогърка се омъжи за розовия цвят

Ексцентричната Киттен Кей Сера: „Обичам да казвам, че съм розово фламинго в свят, пълен със сиви гълъби“

58-годишната блогърка от САЩ Киттен Кей Сера, известна с любовта си към всичко розово, се осмели да свърже завинаги живота си с любимия цвят и се омъжи за него. Церемонията се проведе в Лас Вегас. Според булката бракът е логичен завършек на 40-годишната й връзка с любимия цвят.
Никой не се изненада от факта, че и самата булка, и гостите бяха в розово. Киттен освен това пристигна на церемонията с розова кола, подари си розов пръстен и тръгна по розови листенца към олтара. И, много ясно, тортата също беше розова, съобщава Mirror.
Самата идея да се омъжи за цвят, според жената, й е дадена от тийнейджър преди две години, който й казал, че щом толкова обича розовото, защо да не вземе да се омъжи за него. След дълги размисли Кей Сера реши, че това е най-добрият възможен вариант, и се закле да бъде вярна на розовото, „докато смъртта ги раздели“.
Сера влезе в заглавията на медиите преди няколко години, когато се разкри, че е похарчила над милион долара, за да превърне живота си в розова мечта. Според самата жена, тя харчи не повече от другите, а единствената разлика е изборът й на цвят.
– Обичам да казвам, че съм розово фламинго в свят, пълен със сиви гълъби. Когато вървя по оживена улица, докато пътувам до работа, всички са облечени в сиво и черно. В тях няма индивидуалност. И всички си мислят, че лудият съм аз – сподели Сера пред репортери.

Източник: www.kp.ru

Снимки: от социалните мрежи

One thought on “58-годишна блогърка се омъжи за розовия цвят

  • 12.01.2022 в 23:42
    Permalink

    Ако имах сегашният ъкъл не бих се оженил за мойта злобна Перничанка ами направо за винкела и!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *