Общински съветник дари на кмета на старата столица разпраната си на шахта гума

Общински съветник от опозиционната БСП дари на кмета на Велико Търново Даниел Панов разпрана на стърчаща шахта автомобилна гума. Инцидентът станал в понеделник, докато местният парламентарист и бивш депутат от левицата маневрирал с личния си автомобил „Форд“ в квартал „Колю Фичето“ в старата столица. Витанов не забелязал, че от отводнителна шахта на ул. „Симеон Велики“ 1 стърчи остър ръб, и минал през него. Като видял пораженията, доайенът на Общинския съвет се разгневил и отнесъл унищожената гума право в Общинската администрация. Оставил я пред кабинета на градоначалника със забодено на нея писмено послание.

„Господин кмете, разпраната ми гума на неправилно монтирана метална шахта за отводняване е един от видимите резултати от 10-годишната Ви дейност по инфраструктурата на Велико Търново. Подарявам Ви резултата. Съвпадението с един друг 10 януари е случайно“, гласи текстът на писмото.

„Нееднократно съм предлагал да се направи ремонт на дъждосъбирателните шахти и на капаците им във Велико Търново“, заяви Стоян Витанов.

Веселина АНГЕЛОВА

Сн. личен архив

2 thoughts on “Общински съветник дари на кмета на старата столица разпраната си на шахта гума

 • 12.01.2022 в 9:40
  Permalink

  На негативните хора се случват негативни неща, просто физика привличаш това което правиш. Съжалявам

  Отговор
  • 12.01.2022 в 10:30
   Permalink

   Пожелавам ти да минеш през такава шахта, да счупиш ос и без негативизъм да похвалиш господин кмета за добре свършената по инфраструктурата работа!

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.