Народният представител Димитър Николов: „Улиците съвсем скоро ще останат на тъмно“

„По време на кампанията през октомври предупреждавахме, че общините ще останат на тъмно, ако не се намери работещ механизъм за компенсации. Тревогите ни се оказаха основателни. Кметове и колегите от общинските съвети обсъждат въвеждане на режим на уличното осветление.“ Това заяви по време дебата по проект на парламентарната група на ГЕРБ – СДС за компенсации на крайните небитови потребители на ток народният представител Димитър Николов.

„Уличното осветление е от онези публични услуги, които най-пряко засягат българските граждани, защото хората се интересуват от това, което се случва на тяхната улица. Прекрасно знаем, че ако улиците останат неосветени в малките часове, това е реална предпоставка за увеличаване на престъпността. Промяната в качеството на живот на българските граждани ще продължи да пада, ако не се приложат бързи и ефективни мерки за подкрепа на крайните потребители извън бита. Като представител, който идва от местното самоуправление, съм се ангажирал да бъда един от застъпниците и гласовете на българските общини в Народното събрание. За разлика от други колеги от нашия избирателен район, не съм забравил откъде съм тръгнал, защо съм в НС и къде отивам“, каза още Димитър Николов.

4 thoughts on “Народният представител Димитър Николов: „Улиците съвсем скоро ще останат на тъмно“

 • 13.01.2022 в 15:45
  Permalink

  Браво както беше при комунизма. Добър напредък . Само еврото ни липсва и сме се оправили.

  Отговор
 • 14.01.2022 в 2:43
  Permalink

  При всякакви цени на тока улиците на града са ни все тъмни!

  Отговор
  • 14.01.2022 в 12:47
   Permalink

   Много вярно. Сигурно и заради цените на тока двата светофара – този на Метро и този на Бирена фабрика 10 дена не работеха. На Метро не знам оправиха ли го въобще. Такова безхаберие не знам дали има в друг град.

   Отговор
 • 14.01.2022 в 9:24
  Permalink

  Да, а също и слънцето ще спре да изгряшва откак ГЕРП не са на власт. А мамин Делянчо е най-честния бизнесмен. Румен Вълка пък няма да прави електроцентрала която гори 1200 тона боклук на ден

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.