Вашият хороскоп за периода 14-16 януари

Започва ретроградният Меркурий, не всичко ще върви, както сме го запланували

 

Ретроградното движение на Меркурий започва от днес, петък, и можем да го усетим като леко забавяне в процеса ни на работа. Не всичко ще върви така, както сме го запланували, като тенденцията продължава и през събота и неделя. Може да се наложи да се направи внезапен ремонт. Електроуред е възможно да откаже точно тогава, когато ни е най-нужен. Отдайте го на ретроградния Меркурий и свикнете с мисълта, че неговата ретро-фаза ще продължи до 5 февруари.


ОВЕН

Отлагате събирането

 

14 януари. Не е изключено в колектива, в който работите, да изтече информация, която може да ви злепостави или да ви накара да се почувствате неудобно. Сега не е времето да изяснявате нещата, защото започнете ли обяснения, може би ще стане по-лошо. Оставете ги на самотек.

15 януари. Запланували сте да се съберете с приятели и роднини през уикенда, но е твърде вероятно това събиране да отпадне и да се отложи за неопределено време. Това обаче не пречи да се разходите на чист въздух със семейството си.

16 януари. В неделния ден избягвайте споровете и се опитайте да не се включвате в пререкания, колкото и несправедливост да виждате в тях. Дори и да сте прави, все ще излиза така, че вие да сте потърпевшите и виновните. Изберете хармонията.


ТЕЛЕЦ

Служебни проблеми

 

14 януари. Нещо в службата ще се обърка и грешка, която сте допуснали някъде в миналото, ще блесне и ще изисква своето време за поправяне. Нямате възможност да потърсите помощ и ще трябва да разчитате единствено на себе си.

15 януари. Не е изключено през уикенда да се наложи да работите извънредно, за да наваксате пропуските, а и пропиляното време, което ви беше нужно вчера, за да търсите и поправяте стари грешки.

16 януари. В неделния ден имате нужда от почивка и малко повече разбиране отстрана на вашите близки. Моментът, в който сте на работното място, не е от най-леките и това определено рефлектира върху личния ви живот. Наспете се добре.


БЛИЗНАЦИ

Не се карайте с близките

 

14 януари. Не е изключено да ви подадат грешна информация, която да изтълкувате по свой си начин и всичко това да ви настрои срещу вашите колеги на работното място. Проверявайте слуховете, които чувате, преди да позволите всичко това да се случи.

15 януари. В събота ви дразнят всички около вас и търсите начин как да се заядете с тях, без те да имат някаква вина. Е, вие сте царе в това да прехвърлите вината и да изкарате другите криви, но струва ли си?

16 януари. В неделя вече съжалявате за казаните думи през вчерашния ден. Време е за извинения, но невинаги извинението може да поправи стореното. Ето защо е по-добре да го знаете предварително, за да не допускате подобни грешки.


РАК

Лишете се от покупка

 

14 януари. Възможно е да почувствате несигурност относно финансовото си състояние, особено ако си позволите днес да направите непосилна за бюджета ви покупка. Преценете дали имате нужда от това, което ще купувате.

15 януари. Помислете за вкусен обяд със семейството си в събота. Дали ще бъде в домашна обстановка, или в заведение – изберете вие. Имате поводи за празнуване, които не сте отпразнували. Сега можете да се почерпите „на патерици“.

16 януари. В неделя редом с почистването по дома си опитайте да си създадете и нужното спокойствие, за да отпочинете и да възстановите силите си след стресираща работна седмица. Гледайте филми, четете книги, слушайте любима музика, бъдете с обичаните хора.


ЛЪВ

Преглеждайте по два пъти

 

14 януари. Ако работите с документи, проверете ги по два пъти, преди да ги предадете в нужното звено. Възможно е да откриете грешки, които не подозирате, че сте направили. Днешният ден носи много топлина в личен план. Насладете се на хубавата петък вечер.

15 януари. Запланували сте пътуване през почивните дни, което няма да се осъществи заради внезапни и ненадейни промени в плановете на хората, с които ще пътувате. Няма нищо лошо да си останете вкъщи, и без това имате нужда от почивка.

16 януари. В неделя подредете дома си и изхвърлете излишни вещи, които само задушават свободното пространство и създават усещане за хаос и безредие. Денят е благоприятен и вие можете да се радвате на хармония във взаимоотношенията.


ДЕВА

Леко забавяне

 

14 януари. В петък бързате с всичко, прекалено сте припрени и това може да ви коства доста грешки и пропуски зад гърба ви. Оглеждайте хубаво работата, която вършите, и не си позволявайте да претупвате и най-малкия детайл.

15 януари. Усещате се сякаш времето е спряло за вас. В събота имате нужда да останете известно време на спокойствие. Не ви е нужно нищо друго, освен сън и почивка.

16 януари. В неделя, след като успяхте да си отпочинете вчера, е време да се захванете с къщната си работа. Запланували сте да почистите дома си, да го подредите и да го приведете в изящен вид. Това ще е вашият домашен фитнес, а и ще се чувствате много по-уютно вкъщи след това.


ВЕЗНИ

Емоционални изненади

 

14 януари. Изведнъж нещо в плановете ви ще се разбърка и ще се наложи да вземате решения в момента на възникване на всяка ситуация. Денят ви се струва муден и бавен, но не си давате сметка колко забързан е всъщност той заради всичките реакции, които трябва да осъществите.

15 януари. В съботния почивен ден сте доста нервни и е възможно още сутринта да зарадвате близките си със сладък скандал за събуждане. Е, добре че те са позитивно настроени спрямо вас и ви знаят нрава, та няма да се стигне до нещо фатално.

16 януари. В неделя имате нужда да се оплачете на някого за това, че нещо ви тежи и ви тревожи. Нямате обективни причини да се чувствате по този начин и човекът, с когото ще поговорите, също ще се опита да ви го каже.


СКОРПИОН

Ограничете покупките

 

14 януари. Ако сте решили да си закупите придобивка за вкъщи – техника, мебел, го отложете, за да не ви се налага съвсем скоро да използвате гаранционната карта. Днес бъдете пестеливи и вечерта се приберете по-рано вкъщи.

15 януари. Съботният ден ви среща с проблеми вкъщи. Ще се наложи да направите малък ремонт, за да отстраните неизправност от уред, който ви е нужен. Не се притеснявайте да потърсите приятел, който разбира и ще се отзове. Ако вие не сте компетентни, по-добре не се залавяйте.

16 януари. В неделя осъществете пътуване, което бяхте замисляли от няколко дни насам. Семейството ви има нужда от разнообразие, вие също. Оставете всичко и посетете близка забележителност или интересна местност.


СТРЕЛЕЦ

Нови сили в неделя

 

14 януари. В петък ви очаква поток от информация по всякакви въпроси, която вие трудно ще възприемете и запомните. Телефонът ви прегрява, имейлът ви се препълва с писма… Всичко това ви разсейва и предразполага да правите грешки, без да го искате. Подредете мислите си.

15 януари. Определено след вчерашния натоварен петък е нужно да си отпочинете и в събота сутринта да не насрочвате нищо важно. Излежавайте се, закусете в леглото и ако е нужно прекарайте целия ден по пижама.

16 януари. В неделя сте с обновени сили, а и животът вече тече в темпото, което е нормално за вас. Очаква ви очарователен ден, който можете да прекарате в срещи с приятели и роднини, а защо не и да осъществите пътуване на близко разстояние.


КОЗИРОГ

Жест от приятел

 

14 януари. В бюджета ви ще се зададе голям непредвиден разход, който няма как да избегнете през този ден. Не се притеснявайте, съвсем скоро ще имате и допълнителни постъпления в банковата си сметка, които ще го покрият изцяло.

15 януари. От една страна, ви се иска в събота да се срещнете с приятели и да прекарате повече часове заедно, посещавайки различни места. От друга обаче, умората си казва думата и имате желание да си останете вкъщи и да отпочинете от натоварената седмица. Преценете кое желание надделява при вас.

16 януари. В неделя срещате трудности в общуването с хората от най-близко обкръжение. Каквото и да кажете, все се възприема като „на въпреки“. Ще останете очаровани от постъпката на приятел, който ще направи голям жест към вас.


ВОДОЛЕЙ

Вглеждате се в себе си

 

14 януари. Меркурий изисква от вас да се вгледате в себе си и да видите как изглеждате в очите на другите хора. Вероятно не всички страни на поведението ви са били брилянтни и такива, каквито вие сте си ги представяли. Е, един такъв обстоен анализ може да ви е от голяма полза както днес, така и в следващите дни.

15 януари. Очаквайте приятел да ви се обади и да поиска от вас пари назаем. Преценете добре дали имате възможност да му услужите. Анализирайте надеждността му, все пак периодът на ретрограден Меркурий предполага и възможността да не ви ги върне.

16 януари. В неделя сте нервни и напрегнати, но това няма да доведе до спорове и неприятни спречквания, а напротив – ще ви подтикне да поговорите с близките си за лошите черти от вашия характер – като продължение на казаното за петъчния ден. Отново ще се вгледате в себе си.


РИБИ

Животът потръгва

 

14 януари. Никак не ви харесват промените, в които ви въвлича новата година, но ще свикнете по-бързо, ако се впуснете в тях, а не ако само ги анализирате и се страхувате. Днес мисленето ви е блокирало и трудно вземате решения. Дано не ви се налага да вършите важна работа, защото разсеяността може да ви донесе много грешки.

15 януари. В събота се чувствате объркани от изказване на близък човек по ваш адрес. Не можете да разберете какво точно той мисли за вас и това ви огорчава. Няма смисъл да обръщате чак такова внимание. В периода, в който се намирате, е по-добре да не задълбавате в подробности, а да живеете живота така, както на вас ви се иска.

16 януари. В неделя очаквайте ведро настроение и добри възможности за прекарване на този почивен ден. Изхвърлете лошите мисли от главите си. Животът лека полека потръгва.

 

Хороскоп за родените на 14.01.2022

Честит рожден ден!

През следващата една година не се ядосвайте за нещата, които не сте в състояние да промените. По-скоро помислете за онези, които ви дават опора и спокойствие. Отделяйте повече време за себе си.

 

Хороскоп за родените на 15.01.2022

Честит рожден ден!

Очаква ви една по-спокойна година и винаги когато се опитате да надскочите възможностите си, тя ще ви показва, че не е време за действие. Отпуснете се. Сега имате възможност да се пуснете по течението.

 

Хороскоп за родените на 16.01.2022

Честит рожден ден!

В следващата година семейството и вашият дом ще са опорите, които ще ви дават мир и спокойствие в натоварените дни. Чака ви много работа, но любовта и разбирателството ще лекуват стреса и притесненията в службата.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.