Горещи новиниЗдравеКрими

Млада жена скочи от третия етаж във В. Търново и няколко часа по-късно издъхна

36-ГОДИШНА ЖЕНА РЕШИ ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ И СКОЧИ ОТ ТРЕТИЯ ЕТАЖ НА ЖИЛИЩЕН БЛОК във Велико Търново, научи „Борба“. Ужасното деяние се случва в събота около 15:30 часа в квартал „Зона В“. Сигнал за случилото се подават съседи, които станали свидетели на инцидента. На адрес „Драган Цончев“ 13 пристига екип на Спешна помощ – Велико Търново.

Медиците констатират, че жената е жива, макар да е с множество външни наранявания. Веднага я транспортират до Спешно отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, където дежурните здравни работници предприели множество прегледи и изследвания за установяване на пораженията от падането. Констатирали, че 36-годишната жена е с тежка травма на главата и с фрактури на краката и ръцете. Въпреки опитите на медиците да я стабилизират пациентката вечерта е издъхнала.

„Борба“ научи, че жената е с диагноза параноидна шизофрения и не за първи път прави опит да сложи край на живота си.

В събота дежурните в Спешно отделение се погрижиха и за рибар, паднал в ледените води на Янтра в Горна Оряховица, разбра още екипът ни. 72-годишният мъж се сгромолясал от мост в реката, докато мятал въдицата си. Първа помощ му оказали спешните медици в железничарския град, които впоследствие до транспортирали до Велико Търново. Възрастният мъж оцелял и се разминал единствено със счупена китка на едната ръка.

Галина ГЕОРГИЕВА

3 thoughts on “Млада жена скочи от третия етаж във В. Търново и няколко часа по-късно издъхна

 • Бърза помощ е едно бюро за осигуряване на клиенти за траурните агенции!По- добре е вместо линейки да има дежурни катафалки!

  Отговор
  • Катафалките превозват ковчези, така че не приказвай колкото да се правиш на интересен.

   Отговор
  • Абсолютно си прав! Бялата мафия на сапун!

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *