Какво вещаят звездите за 18 януари, вторник

Във вторник ще ни бъде нужно да осъзнаем, че за успеха си трябва да се борим докрай, както и да правим жертви. Тоест, за да получим нещо, трябва да дадем друго в замяна. Който знае това правило, може да очаква днес да получи добри плодове от своя труд. През нощта, точно в 1.48 ч., настъпва пълнолуние в Рак, а рано сутринта Луната навлиза в Лъв.


ОВЕН

Чака ви успех

 

Във вторник осъзнайте своето място в обществото, без да го отстъпвате и без да позволявате някой да ви диктува какво да правите и как да се държите. На работното място ви чака успех, защото вие се борихте за него. В личен план хармонията ще зависи от вашето поведение.


ТЕЛЕЦ

Обърквания

 

Опитайте да организирате делата си стриктно днес и се придържайте към графика си. Непредвидени ситуации ще се окажат в основата на объркванията, които ще се явят. Всъщност искате да угодите на всички, да свършите работа на всеки, който ви помоли, но поемайте толкова ангажименти, колкото можете да свършите.


БЛИЗНАЦИ

Внимавайте

 

Заобиколени сте от много приятели, близки, роднини и приближени колеги. Днес сте ухажвани от тях. Добре е да внимавате какви обещания давате и въобще какво приказвате, защото, без да искате, можете да кажете нещо, за което да съжалявате в следващите седмици. Не ви е за първи път.


РАК

Реални цели

 

Бъдете доволни от постигнатото до този момент. Денят ви разкрива шансове да стабилизирате положението си. Работете усърдно и ако ви чака важна дейност, насрочете я най-късно за часовете в ранния следобед. Поставете си постижими цели – само така ще ги изпълнявате изцяло и ще бъдете доволни от себе си.


ЛЪВ

Избухвате

 

Сравнително успешен, вторник ви радва с раздвижване и добра реализация, въпреки че очакванията ви са съвсем други. Заради собствените си предразсъдъци създавате напрежение в деловата сфера и там може би ще назреят конфликти. Избухвате често без причина, а това вреди само на вас.


ДЕВА

Разправия

 

Големи са възможностите пред вас в този ден, но и немалки ще бъдат бариерите, които ще трябва да прескачате. Налага се в момента да се борите с агресивни и инатливи хора. Не показвайте слабост, а увереност. Това е ключът да се справите безпроблемно с подобно грубо намесване в ангажиментите или живота ви.


ВЕЗНИ

Не се изтъквайте

 

Преглътнете самочувствието на работното място. Там наистина се справяте добре, но сте на мнение, че всеки трябва да го разбере, и то от първа ръка. Хвалите се с успехите си и така настройвате колектива срещу себе си. Сменете стратегията, защото точно сега не са ви нужни врагове, а съмишленици.


СКОРПИОН

Напечен ден

 

Противоречив и напечен, вторник се колебае между успехите и напрежението. Последното възниква главно в деловата област, където много умело ще пожелаете да защитите собственото си мнение. Проверете обаче дали мислите правилно, или давате неуместни изказвания, за да не изглеждате смешни отстрани.


СТРЕЛЕЦ

Опитайте с усмивка

 

Вторник е особено благоприятен и дарява шансове да разисквате наскоро повдигнати въпроси, които касаят вашето близко бъдеще. Избягвайте да спорите или да налагате мнението си, а чрез усмивка и добро отношение се опитайте да постигнете всичко онова, което целите. Ще видите, че ще се получи.


КОЗИРОГ

Дайте си спокойствие

 

По-добре е да не се залавяте с важни и отговорни дела. Сега ще имате време да обърнете повече внимание на постигнатото до момента. Във вторник ви е нужно да сте малко по-спокойни. Дори и да не ви позволяват обстоятелствата, вие си давайте спокойствие и се отделяйте настрани от напрегнатите ситуации.


ВОДОЛЕЙ

Близките са ви опора

 

Днес срещате предимно противоречиви хора, а те няма да ви помогнат в осъществяването на целите. Тези, които ще са ви опора, са семейството и най-близките. Потърсете съвет от тях, ако искате да успеете. Всички външни познати и приятели само ще ви вредят, особено ако се опитват да ви дават наставления или да ви налагат мнение.


РИБИ

Приходи

 

Очакват ви приходи, които не планирахте да получите по това време на месеца. Радват ви извънредно и това е причина да чувствате стабилност. Мислете позитивно и прочистете съзнанието си от вредни разсъждения и от паразитни мисли, които до този момент ви пречеха. Ограничете тревожните новини от себе си.

 

Хороскоп за родените на 18.01.2022

Честит рожден ден!

С каквото и да се залавяте през годината, която за вас започва да тече от днес нататък, бъдете нащрек за хора, които се стремят да ви ограничат, подложат крак и попречат в намеренията чрез грешни думи и внушение на страх. Вярвайте в себе си и ще успеете.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.