Вашият хороскоп за 19 януари, сряда

В сряда настроението ни е добро, но внезапно ще ни връхлетят отговорности от несвършени във времето дела, които без да сме планирали, ще изискват своето време и ще преобърнат програмата ни за днес. Не стартирайте бизнес начинания и не подписвайте договори. Луната е в Лъв, но Меркурий е ретрограден.


ОВЕН

Трудност в общуването

 

В сряда сте настроени прекалено емоционално и приемате всяка критика към себе си доста навътре. Подгответе се за проблеми от обществен характер. Някой ще се опита да ви постави в позиция, която е неизгодна за вас и вашия бизнес. На работното място проблемите с колегите ще са често срещани. Преодолейте ги.


ТЕЛЕЦ

Стари проблеми

 

Очаквайте проблеми на работното място заради недовършени във времето ангажименти. Вие подценихте сериозността на една задача, с която се заехте през декември, и претупахте нещата. За съжаление, сега ще трябва да си поемете последствията и да вкарате всичко в ред.


БЛИЗНАЦИ

Лицемерни сте

 

В желанието си да се харесате на всички по всякакъв начин днес може да влезете в небивали спорове. Усмихвате се, но ще се наложи да кажете в очите на другите това, което мислите за тях. В противен случай ще звучите доста лицемерно, а това лицемерие личи и ще ви създава главоболия в следващите дни.


РАК

Финансови проблеми

 

Финансови проблеми са в основата на притесненията ви в сряда. Трудно ще вземате каквито и да било решения. Подписали сте договор или сте взели заем, който към момента не можете да обслужвате. Нещата се объркаха и сега няма да видите светлина в тунела. Скоро обаче слънцето ще изгрее на вашата улица.


ЛЪВ

Шефът ви нарежда

 

Обикновено сте убедени, че вие владеете ситуацията и по вашия ред се нареждат събитията на работното място. Днес обаче ще видите другата страна на медала. Ще бъдете принудени да се съобразите с тежката дума на своите ръководители и да последвате техните заповеди, колкото и да не ви се иска.


ДЕВА

Примирете се

 

В сряда сте обидчиви и влизате в пререкания с колегите и ръководителите си, без някаква особено видима причина. Нервността ви е провокирана от вашето желание да казвате какво и как да се случва. Днес обаче някой друг диктува правилата и вероятно това ви вбесява. Примирете се.


ВЕЗНИ

Свършете си работата

 

Ще трябва да се лишите от удоволствия, които имате на работното място, в името на това да свършите по-бързо и качествено задълженията, които имате към днешна дата. Ако си търсите работа, ще ви се наложи да занижите критериите си, за да успеете да намерите подходящо предложение.


СКОРПИОН

Признайте си

 

Примката на работното място се затяга заради проблеми, които сами сте си създали и които няма как да разрешите, без да потърсите помощ и подкрепа. Признайте час по-скоро грешките и помолете компетентен колега да ви съдейства. Ще се справите доста по-бързо и чисто, без да се налага да криете каквото и да било.


СТРЕЛЕЦ

Отлага се пътуване

 

Ще разберете, че плановете относно ваше пътуване, което щяхте да осъществите съвсем скоро, няма да се случат. За ваше добро е. Мерките се затягат и пътуванията се редят по приоритети, а вашето вероятно може да бъде отложено за по-нататък. Ще си намерите друго приятно занимание.


КОЗИРОГ

Не купувайте

 

Липсата на спокойствие е основната причина да се чувствате зле през този ден, с нарушено емоционално състояние и дори болнави. Опитайте да укротите топката и да не се ядосвате за неща, които не можете да промените. Ограничете разходите, защото сте склонни да си купите нещо ненужно.


ВОДОЛЕЙ

Грижи

 

В семейството ви се случват събития, които невинаги са приятни. Те ви тревожат и карат да се чувствате доста загрижени и умислени в службата. Там, на работното място е възможно да допуснете сериозни грешки заради своята разсеяност. Опитайте да не се интересувате за неща, които не ви влизат в работата.


РИБИ

Стегнете се

 

На работното място ви чака много труд, който трябва да положите, за да отметнете традиционните за това време ангажименти. На вас обаче никак не ви се захваща с каквото и да било. Опитайте да се организирате и да свършите колкото можете повече до обяд. След това го давайте по-разпуснато.

 

Хороскоп за родените на 19.01.2022

Честит рожден ден!

Поинтересувайте се как да управлявате по-добре личните си финанси, къде да инвестирате спестяванията си, за да не бъдат погълнати от инфлацията. Финансовото ви състояние през следващата една година ще е тема номер едно във вашето ежедневие.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.