Вашият хороскоп за 20 януари, четвъртък

В четвъртък се чувстваме дейни, но каквото и да правим, не сме толкова продуктивни, колкото бяхме в последните няколко дни. Нека довършим нещо изостанало, нека не се насилваме да се залавяме с нови задачи. Луната преминава от Лъв в Дева в 16.02 часа и едва след този час ще се активира енергията на деня. До тогава денят се проявява по-скоро като пасивен.


ОВЕН

Активност в следобеда

 

В добра кондиция сте. Будите се със свежи сили, желания и надежди да изживеете един прекрасен ден. Нагласата ви е правилна, защото е много важно да си вдъхнете още от самото начало позитивно мислене. Пред вас стоят дилеми и тях ще разрешите до края на седмицата. Активността ви в следобеда е завидна. Тръгвате напред.


ТЕЛЕЦ

Предизвикателства

 

Очакват ви предизвикателства и възможности, които е добре да приемете адекватно, но в късния следобед. Възможни са финансови ядове, особено в часовете преди обяд, но ще ги разрешите съвсем скоро успешно. В личен план ставате доста по-затворени и консервативни. Не споделяте много с близките си.


БЛИЗНАЦИ

Рутинни задачи

 

Подхождате наивно към всяка трудност днес и вместо да я отстранявате, влошавате нещата. Възможно е да предприемете недообмислени промени, а те ще се окажат последната капка, след която чашата прелива. Работете по рутинните си ангажименти. Важно е да бъдете в спокойна атмосфера.


РАК

Създавате проблеми

 

Днес е силен ден, който лесно можете да пропилеете заради собствената си безотговорност и липса на интерес към случващото се на работното място. Обърнете внимание на поведението си. Не във всички моменти то е приемливо. Говорите без да мислите, с което ще си създадете сериозни предпоставки за скандал.


ЛЪВ

Късметът е с вас

 

Предстои ви благоприятен ден, през който е добре да си направите план за действие и този план да включва изпълнение на по-важните ви ангажименти в следобеда. Прибързани сте и често излизате извън контрол заради дреболии, спиращи набраната ви инерция. Съобразете се и ги отстранете навреме. Все пак късметът е с вас.


ДЕВА

Бъдете уверени

 

Добре е днес да сте в хармония със себе си, за да върви всичко, с което сте се захванали. В сутрешните часове сте прекалено нерешителни. Истината е, че никой не ви притиска да вземате решения или да давате отговор на предложения. Изживейте деня си в по-голямо спокойствие и увереност в себе си.


ВЕЗНИ

Противоречия

 

В моменти като този си личи, че ви липсва емоционална издръжливост, за да устоите на провокациите, които денят ви предлага. Бъдете по-активни в сутрешните часове и не отлагайте важните задачи. Разкъсвани сте от вътрешни противоречия, които ви пречат да се изявите. Скоро ще го преодолеете.


СКОРПИОН

Хаос и безредие

 

Не ви липсват сили. Будите се в доста добро настроение, но забравяте да си направите план за действие. Това е и причината да не успеете в нито едно начинание през деня. Захващате нещо, след това се оказва, че друго е по-спешно, захвърляте първото и то си остава недовършено. Хаос и безредие, над които нямате контрол.


СТРЕЛЕЦ

Перфектна форма

 

Прилагате аналитичната си мисъл на практика. Показвате грешките на колектива, в който работите. Правите го по деликатен начин и всички ви разбират прекрасно. В сутрешните часове имате доста работа, но в следобеда оставате по-свободни, за да обърнете внимание на своите планове за бъдещето.


КОЗИРОГ

На заден план

 

През по-голямата част от деня все става така, че стоите на заден план. Не изпъквате пред другите, сякаш се страхувате да се изявите. Имате право, моментът не е подходящ да привличате вниманието. За разлика от днес, утрешният ден е доста по-значим и ще ви донесе много по-голяма реализация. Днес довършете нещо, започнато в миналото.


ВОДОЛЕЙ

Не прекалявайте

 

Работете по-стриктно, за да поддържате вече набраната инерция. Радвате се на популярност и днес са чести срещите с хора, с които не сте се виждали дълго време. Не прекалявайте с претенциите на работното място. Не давайте съвети и наставления на колегите, ако не ви попитат.


РИБИ

По течението

 

Ядосвате се заради това, че не ви спори. Желанието ви е да свършите куп ангажименти, но на практика се получава обратното. По петите ви са срокове, които не сте в състояние да изпълните. Каквото и да правите, до късния следобед ще бъде така. Просто се оставете на течението. Не можете да противодействате.

 

Хороскоп за родените на 20.01.2022

Честит рожден ден!

Вярвайте в късмета си през следващата една година и той няма да ви напуска в нито един ден от нея. Ще си набележите много цели за постигане, но малко от тях ще успеете да докарате докрай. Затова го давайте по-кротко и планирайте неща, които сте в състояние да изпълните в условията, в които се намирате. Така ще се чувствате щастливи.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.