Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 21-23 януари

Петък е щастлив и активен ден, неделята е подходяща за започване начисто

 

В петък ще преживеем активен и щастлив ден. Подходящ е за извършване на всякакви движения, за пътувания, развлечения, разговори, направата на регулирани малки промени, срещи с приятели. Насладете му се. В събота почивката е задължителна, както и грижата за дома и семейството. Обърнете внимание на близките си. В неделя всички се чувстваме прекрасно и сме настроени хармонично, като можем да проведем разговори в семейството или в приятелския кръг, за да изясним наскоро възникнали въпроси. Денят е добър за обръщане на листа и започване начисто в сферата на взаимоотношенията.


ОВЕН

Успешни дни

 

21 януари. Насладете се на един доста активен и ползотворен ден, в който, въпреки влиянието на Меркурий, ще успеете да осъществите доста свои цели. Ще бъдете доволни от постигнатото и вечерта може да го отпразнувате с приятели.

22 януари. Иска ви се и в събота да сте толкова дейни и активни, колкото бяхте през вчерашния ден, но днес сте по-лениви, трудно се концентрирате и можете да свършите значително по-малко ангажименти вкъщи. Починете си. Имате нужда и от това.

23 януари. В неделя сте настроени доста приятелски към всички членове от семейството си. Искате да изясните проблеми във взаимоотношенията, които възникнаха в последната седмица. Седнете и поговорете. С разговори всичко ще се оправи. Денят е зареден с положителна енергия.


ТЕЛЕЦ

Парични ядове

 

21 януари. В петък проявявате различни интереси и с това привличате вниманието към себе си. Превръщате се в чудесни събеседници и с вас може да се говори на различни теми. Денят е прекрасен и ви дарява с много енергия и ентусиазъм. Можете да покажете много от себе си.

22 януари. В събота ви чакат харчове, които не очаквахте и които съвсем ще изтънят януарския ви бюджет. Затова помислете за икономии. Дошъл е такъв момент.

23 януари. В неделя се чувствате емоционално нестабилни, а това ще рефлектира и върху здравословното ви състояние. Може би ако помислите как да си създадете повече спокойствие, ще преодолеете и временното влошаване на имунитета си.


БЛИЗНАЦИ

Не отказвайте пътуване

 

21 януари. Ще научите добра новина, касаеща вашето семейство или вашия дом, която ще ви зарадва толкова много, че ще направи деня ви незабравим. Настроението ви е отлично и ще го предадете на всички около себе си. Изживейте щастливо този петък.

22 януари. В събота ще се отдадете на домашна работа, но след почистването не забравяйте да сготвите нещо вкусно за цялото семейство. Седнете всички около масата и си изкарайте незабравими часове.

23 януари. В неделя не е изключено да ви се отвори път, без да сте го планирали. Приятели ще ви предложат да се разходите на близко разстояние, за да посетите интересна местност. Не отказвайте и не си търсете оправдания, за да не отидете. Заслужава си.


РАК

Благоприятни дни

 

21 януари. Запалени сте от идея, която ще споделите с приятелите си и която касае прекарването на следващите два-три дни. Днес сте в отлично настроение. Работата също върви благоприятно и не ви създава излишни затруднения. Като цяло, един щастлив ден.

22 януари. Ще разберете за отговорност, която трябва да поемете за доброто на своето семейство. При някои е свързано с ангажимент в работата, който ще ви бъде платен добре, при други – ангажимент към роднини, които ще ви върнат услугата.

23 януари. В неделя не се лишавайте от възможности да се срещнете с приятели и да прекарате няколко часа на чист въздух заедно. Имате нужда да поговорите с някой друг, освен с близките си и да потърсите мнение извън вкъщи.


ЛЪВ

Дни на самоосъзнаване

 

21 януари. Усещате се притиснати от съдбата и нещата невинаги ще се редят по начина, който вие искате. Не губете кураж, а днес се оставете на течението. Каквото и да правите, няма да можете да промените случващото се.

22 януари. Обадете се на приятели и прекарайте неделята с тях. Имате нужда да обсъдите някои теми, които не можете да говорите с близките и семейството. Намерете си начин как да отпуснете насъбралото се напрежение.

23 януари. В неделя помислете над всичко случващо се в живота ви напоследък и си дайте сметка защо точно на вас се случиха някои събития. Вероятно ще откриете отговора за себе си, но дали ще си го признаете?


ДЕВА

Отделете време за себе си

 

21 януари. Чувствате се прекрасно. Днес можете да свършите точно толкова задачи, колкото сте си наумили и пак ще ви остане време за вас. Радвайте се на този активен и благоприятен ден.

22 януари. В неделя, освен за къщната работа, отделете няколко часа и за себе си – прочетете интересна книга, изгледайте филм или отидете на кино, театър, изложба. Не подценявайте този съвет.

23 януари. В неделя ще се заемете със семейния бюджет и разходите до края на месеца. Не е изключено приятел да ви се обади и да поиска пари назаем. Преценете дали имате възможност да услужите.


ВЕЗНИ

Вътрешно удовлетворение

 

21 януари. Днес чувствате вътрешно удовлетворение от всичко, което ви се случва. Усещате душевно спокойствие, независимо от новините, които получавате. Пазите сериозно самообладание и нищо не може да ви разклати.

22 януари. В съботния ден се разплатете с всички, на които дължите пари, за да прецените какво ви остава в джоба до края на месеца. Избягвайте шумните събития и забавления, ще ви натоварят и огорчат.

23 януари. В неделя ще бъдете прекалено емоционални и избухливи. Вашето желание е да бъдете чути и последвани. На всяка цена искате да диктувате правилата около себе си, но дали всички са съгласни с това? Пазете се от излишни пререкания.


СКОРПИОН

Помагате на близки

 

21 януари. Доста активни ще бъдете в петък през целия ден. На работното място ще организирате няколко важни срещи и ще бъдете особено доволни от резултатите, до които ще доведат. Вечерта отидете на гости на приятели или вие поканете приятели вкъщи.

22 януари. В събота почивката е задължителна, независимо колко къщна работа ви се е насъбрала. Всичко може да почака да заредите батериите. Избягайте от шума и останете насаме със себе си поне за няколко часа.

23 януари. В неделя ще разберете, че ваши близки се нуждаят от помощта ви. Отзовете се и помогнете с каквото можете. Поговорете с тях. Разговорите с хора, които ви разбират и вие разбирате, ще са много полезни през този ден.


СТРЕЛЕЦ

Пътувайте през уикенда

 

21 януари. На работното място разбирате за каши, които са забъркани неотдавна и които ще се наложи да оправяте днес и в първите дни от следващата работна седмица. Не ви е приятно, но няма как да избегнете това. Въоръжете се с кураж и търпение.

22 януари. Пътуване в събота ще обърне настроението ви от меланхолично в еуфорично и добро. Не се лишавайте от възможността да тръгнете на път просто ей така, без да сте го планирали предварително. Ще се почувствате великолепно.

23 януари. В неделя се усещате като съвсем други хора. Вашата нагласа спрямо света наоколо ще се промени. Време е да хармонизирате взаимоотношенията си с близките и роднините. Поканете ги вкъщи или им отидете на гости. Ще си изкарате великолепно.


КОЗИРОГ

Приключвате взаимоотношения

 

21 януари. Ще приключите тягостни връзки и взаимоотношения, които само са вземали от вас, без да са ви давали нищо в замяна. Не страдайте. Така е дошло и така трябва да стане, за да се наредят нещата. Радвайте се, ако се случи. Значи тези хора не са били за вашия живот.

22 януари. Докато вашите близки са в лошо настроение, вие изживявате един изключително щастлив етап и това ще направи съботата ви продуктивна, приятна и много ползотворна. Настроени сте творчески и можете да създадете произведение на изкуството, ако сте заети в тази област.

23 януари. В неделя сте приятно разсеяни и трудно можете да удържите на обещанията си. Не защото не са ви по силите, а просто защото забравяте, че сте ги дали. Но това ще ви направи още по-симпатични в очите на другите. Очаквайте хармония и разбирателство.


ВОДОЛЕЙ

Бягайте от меланхолията

 

21 януари. Без да сте си направили предварителен разчет на средствата до края на месеца, днес сте тръгнали на пазар, и то не за дребни неща. Сериозно можете да навредите на бюджета си, ако пазарувате емоционално. На работното място не предприемайте рискове.

22 януари. В събота сте настроени меланхолично и сте склонни да предадете това свое настроение и на хората около себе си. После ще се чудите къде е хармонията и разбирателството между вас. Опитайте да повдигнете своя дух, радвайки се на малките неща в живота. Тези, които дават цвят.

23 януари. В неделя имате нужда да останете за малко насаме. Да имате време само за себе си, в което да не сте обезпокоявани от никого. Можете да четете, да гледате филм, да отидете на фитнес. Но през това време е добре да сте сами с мислите си.


РИБИ

Създайте традиции

 

21 януари. Ще предложите на колегите в службата или на партньорите си по бизнес как да се справите с финансовите проблеми, създали се напоследък. Очаквайте да бъдете изслушани и приети без резерви. В личен план този ден ви носи силна енергия и хармония. Насладете й се.

22 януари. В събота емоционални проблеми ви мъчат и ви правят по-раздразнителни, което може да ви скара с най-близките хора за незначителни неща. Опитайте да не се хващате за всяка дума и всичко ще бъде наред.

23 януари. В неделя можете да отворите нова страница във взаимоотношенията си с хората, които обичате. Направете нещо ново заедно, създайте си традиция, която да спазвате и изпълнявате всяка неделя. Нещо като семеен обичай, който да ви сплотява. Ще ви се отрази прекрасно.


Хороскоп за родените на 21.01.2022

Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца се вглеждайте по-често в малките успешни неща, които сътворявате, за да се сдобивате с хъс и ентусиазъм. Очаква ви година, през която всичко ще ви се удава една идея по-лесно от друг път, а това е немалка привилегия. Любовта също ще е до вас.

 

Хороскоп за родените на 22.01.2022

Честит рожден ден!

Преодолейте слабостите на характера си в условията, в които живеем. Предстои ви година, която ще ви научи да бъдете по-издръжливи, борбени. Разчитайте на подкрепата и помощта на влиятелни хора. Не вярвайте на слухове.

 

Хороскоп за родените на 23.01.2022

Честит рожден ден!

През следващата една година силната ви самоувереност често ще ви е от полза и ще ви помага по пътя, но и няма да са редки случаите, в които ще е повод за разрушени взаимоотношения. Вслушвайте се в съветите на другите хора и им давайте право на мнение.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *