Малчуган на година и половина си купи мебели

Сега родителите му се опитват да върнат покупките в магазина

Аянш Кумар, жител на американския щат Ню Джърси, няма и две години, но вече знае как да се справя със смартфон. Хлапето може не само да гледа видеоклипове или да играе игри, но и, както се оказа, да прави поръчки в онлайн магазини. Един ден куриери доставили огромни кутии в къщата на семейство Кумар. Те били толкова много, че възрастните се притеснили сериозно. Малко по-късно се изяснило, че всичко това са поръчки, направени онлайн.
Кутиите не спирали да прииждат в продължение на една седмица и запълнили почти цялото свободно пространство в къщата на Кумари. Почти всички от тях съдържали столове от различни модели и размери. Родителите на Аянш ги били сложили във виртуалната пазарска количка, за да ги разгледат по-подробно през уикенда и да направят окончателния избор. Планирали да закупят само 4 стола. Очевидно, когато мобилният телефон попаднал в ръцете на най-малкия им син, той е натиснал бутона „поръчай“ и от складовете в цяла Америка Кумар започнали да получават толкова много столове, че биха им стигнали за оборудването на малка концертна зала.
Междувременно родителите на Аянша възнамеряват да върнат поръчките, като все пак ще си оставят нещо, което да им припомня тази необичайна история.
Те разказват, че бебето им се е родило по време на пандемията, когато всички били у дома. Като поотраснал, Аянш забелязал как родителите и по-големите му братя и сестри прекарват доста време със своите смартфони. Самият той поне час на ден играе с такава джаджа и знае как да намира любимите си приложения.

Източник: www.kp.ru

One thought on “Малчуган на година и половина си купи мебели

  • 24.01.2022 в 10:17
    Permalink

    Добре че детито ни е поръцало винкел -щеше да яде много бой!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.