Какво вещаят звездите за 24 януари, понеделник

В понеделник Луната се движи във Везни и си взаимодейства със Сатурн. Помага ни със стремеж към красивото, хармоничното. Някои таланти излизат наяве, а интуицията задължително ни подсказва вярната посока, ако сме на кръстопът. Препоръчително е да бъдем по-отговорни. Умерени и внимателни трябва да бъдем в сферата на финансите. Денят изисква от нас да сме по-консервативни при решенията къде да влагаме парите си, какво да закупуваме.


ОВЕН

Премълчавайте

 

Ако спазвате правилна дистанция с хората, не влизате в конфликти с тях и се опитвате да ги разбирате, без да им налагате своето мнение, днешният ден обещава да бъде доста благоприятен за вас. Общувате с лекота и, без да искате, изказвате директно и безпардонно онова, което мислите. Невинаги това е във ваша полза.


ТЕЛЕЦ

Печелите пари

 

Очаква ви забързана седмица. Днешният ден стартира с трудности още сутринта. Мобилизирайте се и не отлагайте нито една задача за утре, защото така и ще си остане недовършена. Имате възможност да спечелите допълнителни пари, стига да поддържате добри взаимоотношения с хората, от които това зависи. Постарайте се.


БЛИЗНАЦИ

Избягвайте караници

 

В понеделник се чувствате прекрасно. Стартирате период на промени и раздвижвания, който ви носи и нови възможности, и самочувствието, че можете да реализирате целите си. Внимавайте с взаимоотношенията с околните. Сутринта сте прекалено нервни и е възможно да се скарате с колегите, защото и те като вас са малко по-превъзбудени.


РАК

Не мързелувайте

 

Не успяхте да си отпочинете през уикенда и в първия работен ден от новата седмица ви се иска да си поспите. Това е невъзможно. Мързеливото поведение трябва да отстъпи и да даде зелена светлина на амбициите. Чака ви натоварена януарска седмица. Не я проспивайте, възможностите не са никак малко.


ЛЪВ

Не влизайте в конфликти

 

Стартирате новата седмица с желание и кураж, че нещата около вас се оправят и че ви чака светло бъдеще. Имате право да мислите по този начин. Интуицията не ви лъже. Използвайте я смело в дни като този. Избягвайте напрежението и ако около вас се оформи конфликт, не участвайте – дори и да ви се иска. Ще загубите време и позиции.


ДЕВА

Изявете талантите си

 

Започвате седмицата а ентусиазъм и упоритост. Денят е зареден с мощна енергия и вие можете да я управлявате и насочите в посока, която да ви даде задвижване на нови проекти, търсене на инициативи, ниши за изява. Вдъхновени сте, а талантите ви неслучайно ще излязат наяве именно днес. Внимавайте с парите си.


ВЕЗНИ

Напрегнат ден

 

Тази седмица започва за вас напрегнато. Очаква ви един доста забързан ден, който ще изживеете по-скоро в ядовита среда, отколкото в хармония с останалите. Опитайте се да се владеете и концентрирайте усилията си върху своите лични дела. В любовта ви очакват сериозни проблеми, ако сте решили да демонстрирате безсмислено надмощие.


СКОРПИОН

Нерешителни сте

 

Преживявате период на психически страхове, които не ви позволяват да направите стъпка напред. Ще ви се наложи да ги преодолеете съвсем скоро, защото новостите, които идват през следващия месец февруари, не са никак за изпускане. Но днес сте изключително нерешителни, въпреки късмета си на работното място.


СТРЕЛЕЦ

Повярвайте в себе си

 

Опитайте да преодолеете страховете си и да хармонизирате противоречията в характера, които не ви позволяват да се изявите като лидери през този ден. Заобиколени сте от хора, чието мнение за вас е добро. Те ви слушат, искат да ви последват, защото са уверени, че вашите идеи са добри. Повярвайте и вие в себе си.


КОЗИРОГ

Бурна седмица

 

Целите ви в този ден са ясни и вие стреляте право напред. Очаква ви начало на една бурна седмица, в която трябва да се борите за своите собствени убеждения с всички сили. Защитете мнението си и не се притеснявайте да се опълчите на опонентите си. Проблемите в семейството разрешете с усмивка, не с агресия.


ВОДОЛЕЙ

Нова страница

 

В началото на новата работна седмица откривате и нова страница в своето битие. Промените идват ненадейно, въпреки че сте скептично настроени за тях. Внимавайте да не развалите взаимоотношенията си с важни за бъдещето ви хора. Сдържайте агресията и негативното си отношение. Не сте си починали през уикенда и това ви се отразява.


РИБИ

Време за избор

 

Очаква ви доста напрегнат ден, през който ще търсите изход от различни ситуации, за появата на които вие сами сте допринесли в миналото. Не разчитайте на късмета си, а си направете ясна преценка защо и как се е стигнало дотук. Не обвинявайте никого освен себе си. Семейството ще ви помогне да направите важен избор.

 

Хороскоп за родените на 24.01.2022

Честит рожден ден!

Не се страхувайте да потърсите възможности за по-добре платена работа. Така ще получавате достойни доходи за труда, който давате насреща. Помислете за финансовото си състояние. Страхът няма да ви донесе приходи.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.