Хороскоп за 25 януари, вторник

Във вторник сме със силна интуиция и можем да предвидим хода на нещата в най-малки детайли. Емоционално обаче се чувстваме претоварени и често това води до по-трудна комуникация между хората. Предпочитаме да си премълчаваме, да не говорим много и да избягваме изясняването на каквито и да било въпроси. Прекалено критични не само към себе си, а и към другите, затова и малкото думи, които изричаме, вероятно ще са критика. Луната преминава в Скорпион и в следващите два дни ще държи емоциите ни под своя контрол.


ОВЕН

Заложете на традиционното

 

Днес действате в по-ограничен мащаб, но за сметка на това качеството на свършените от вас задължения ще е неоспоримо. Заемете се с това, което умеете, без да експериментирате и да се залавяте с нови начинания. Денят е успешен и благоприятен, ако не експериментирате, а заложите на традиционното.


ТЕЛЕЦ

Партньорства

 

Във вторник правете така, че вие самите да сте доволни от себе си от свършеното през деня. Програмирайте работното си време според приоритетите, които смятате, че са важни. Не странете от останалите, а бъдете неотлъчно до тях. Партньорските взаимоотношения днес са от особено важно значение за успеха ви.


БЛИЗНАЦИ

Нещо ново

 

Във вторник бъдете активни. Налага се да разучите нещо ново, да се потопите в нови води, които не сте изследвали до този момент. Излизайки от зоната си на комфорт, вие ще проявите и нови качества, непознати до този момент. Всичко това ви представя в една изцяло различна светлина.


РАК

Направете промяна

 

Движението на Луната в Скорпион, в комбинация с благоприятното влияние на лунния ден днес, е причина да се чувствате щастливи и удовлетворени. Окрилени сте да правите по-дългосрочни планове. Планове, свързани с бъдещето. Днес можете да разместите пластове, да направите сериозна промяна.


ЛЪВ

Избягвайте караниците

 

Бъдете либерални в личните си взаимоотношения. Избягвайте конфликтите, предизвикани от желанието ви да налагате мнението си на близките. По всичко личи, че желаете да установите ред и дисциплина и там, където работите, и там, където живеете. Няма да ви се получи. Единствено ще предизвикате караници.


ДЕВА

Приятен ден

 

Чувствате се прекрасно. Усещанията ви са, че в живота някои неща потръгват. Нямате повод за притеснения. Постарайте се да уловите положителния импулс и да го задържите до себе си възможно най-дълго време. Предстои ви да научите нещо приятно. Срещите с хората днес ви доставят удоволствие.


ВЕЗНИ

Надценявате се

 

Стартирате деня си в добро настроение и с ясна представа какво можете и как да го постигнете. Идеята ви е да вървите бавно, но уверено по пътя си. В следобеда обаче представите ви се размиват и ще прекалите с амбициите. Ще се заемете с нещо непосилно и пак без да сте преценили уменията си, ще се надцените.


СКОРПИОН

Овладейте се

 

Луната се движи във вашия знак и вие сте доста напрегнати в този момент. Нервите ви са опънати до краен предел. Избягвайте успокоителните медикаменти, към които сте свикнали да прибягате със или без причина. Овладейте нервите си. Налага се да си наложите самоконтрол и дисциплина. Това с лекарства няма как да стане.


СТРЕЛЕЦ

В екип с другите

 

Във вторник от вас се очаква да сте активни и да поемете определена инициатива, но за съжаление вие не сте готови за това. Налага се да преодолеете вътрешното си напрежение и да се слеете с тълпата около вас. Колкото и да ви се иска да страните от другите, ще трябва да станете екип с тях. Неизбежно е.


КОЗИРОГ

Нещо дългосрочно

 

Във вторник искате да свършите колкото се може повече ангажименти. Ще успеете. Сутрешните часове са доста благоприятни. Срещате се с интересни хора, някои от които са ви от полза в дългосрочен аспект. Не забравяйте, че каквото и да започнете днес, ще е с дългосрочен характер, така че много внимавайте.


ВОДОЛЕЙ

Рискувайте

 

От вас се иска да сте активни и да постигнете успех в ден като днешния. Обърнете огромно внимание на сферата на професионалната си реализация. В сутрешните часове можете да поставите ново начало, което да следвате по-дълго време. Излезте от зоната на комфорт. Рискувайте. Ще си заслужава.


РИБИ

Организирайте се

 

Вторник е активен ден и за вас. Още в сутрешните часове се заемате с неотложни задачи. Така ще е до края на работната седмица. Тя е натоварена, защото е последната пълна седмица от този месец. Организирайте плановете си според приоритетите. Ще успеете във всяко начинание, стига да подхождате с разум.


Хороскоп за родените на 25.01.2022

Честит рожден ден!

През следващата една година очаквайте резултати от вече започнати във времето дейности. Сега не му е времето да полагате нови начала, а е по-добре да продължите нещо вече започнато. През цялата година ще имате сили в излишък. Не ги пилейте напразно.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.