Хороскоп за 26 януари

Заложете на бързата си мисъл при вземане на решения или излизане от неудобни ситуации. Движението на Луната в Скорпион ще ви предпази от прибързаното изричане на думи, от които да съжалявате след време. Бъдете премерени в обещанията си. Не се заемайте с дела, които не можете да свършите така, както е редно.


ОВЕН

Знайте си цената

 

Днес сте в силна позиция. Работете усърдно и знайте цената на труда си. Мнозина от вас са напът да претендират за по-високо заплащане във връзка с усилията, които положиха в последните месеци. На работното място избягвайте излишните разговори. Не си губете времето за ненужни дела. В любовта отстъпвайте малко повече.


ТЕЛЕЦ

Гледайте напред

 

Напрегнати сте. Искате да запазите старите си позиции на фона на всички промени, които се случват около вас. Желанието ви е в разрез с развиващия се свят и е време да направите своя вътрешен анализ. Носталгията по миналото е нещо съвсем нормално при всеки, но не бива да е пречка за растежа ви и посоката напред.


БЛИЗНАЦИ

И вие грешите

 

Денят не ви поднася нищо ново, въпреки че в повечето случаи срещате трудности. На мнение сте, че някой нарочно ви изпитва и ви поставя прегради по пътя. Преборете чувството си за непогрешимост, което проявявате най-вече в сферата на личния живот, семейството и любовта. Не сте прави.


РАК

Надценявате се

 

Чувствате се прекрасно, въпреки че често надценявате силите си и се заемате с ангажименти, които не са хапка за вашите уста. В личния живот залагате на традициите и семейните устои. Учите близките си на морал и остро критикувате всеки, който изказва мнение в разрез с вашето.


ЛЪВ

Има възмездие

 

В сряда сте емоционални, нервни и трудно вземате решения, ако ви се наложи. Гледате единствено и само личната си угода, дори в случаите, когато това е за сметка на чуждо нещастие. Помислете за съдбата, възмездията и неволите. Не забравяйте, че всяко наше действие винаги се разплаща – рано или късно.


ДЕВА

Пари

 

Очаква ви прекрасен, благоприятен ден. Намирате се в период на подем, а днес успявате да преборите досадната нервност. Успокоението идва още сутринта, когато получавате изненадващо добра вест относно материалното си състояние. Повишението в доходите е заслужено, а и идва в момент, когато се нуждаете от пари.


ВЕЗНИ

Пазете се от кражби

 

За разлика от Девите, при вас парите днес са кът. Бягайте от каквито и да било извънредни разходи. Не развързвайте джоба си за излишни харчове, още по-малко не си позволявайте да давате заеми на хора, които са ви поискали пари. Пазете личните си вещи от кражба и портфейла си в магазина – също от крадци.


СКОРПИОН

Силни и уверени

 

И днес Луната се движи в Скорпион. Греете с нови идеи и ентусиазъм. Притежавате харизмата да привлечете вниманието на колегите и партньорите към себе си и да ги организирате, за да действате заедно. Словоохотливи сте и днес осъществявате разговорите със сила и увереност.


СТРЕЛЕЦ

Чувствате се прекрасно

 

В сряда се чувствате великолепно – удобно и на мястото си. В службата бягайте от излишния шум и от показността, която ви бе присъща в отминалите дни. Днес вършете работата си тихомълком и се заемете с онези ангажименти, които не търпят отлагане. Планирайте пътуване за уикенда – ей сега ще дойде!


КОЗИРОГ

Нови идеи

 

В сряда също сте огрени от късмет и добро настроение. Делата ви в службата вървят, след като вече се стегнахте и следите, за да не допускате сериозни грешки. Обърнете внимание на средата, в която се движите и живеете. Излезте с приятели или се вижте с хора, които не сте срещали от дълго време. Ще ви заредят с нови идеи.


ВОДОЛЕЙ

Кариерни реформи

 

Изживявате провокативна седмица, през която трябва да покажете всичко от себе си не само в професионалната, но и в личната сфера. Тази сряда акцентира върху кариерата ви с перспектива да заемете по-висок пост през тази година. Слабите ще бъдат отстранени, силните ще бъдат оценени подобаващо.


РИБИ

Имайте си едно наум

 

Денят е зареден с добро настроение и положителни мисли. Не всички около вас обаче са толкова позитивно настроени, колкото сте вие. Анализирайте поведението на колега, който подозрително се опитва да ви облее с комплименти и суперлативи. В престореното му поведение личи лицемерие.


Хороскоп за родените на 26.01.2022

Честит рожден ден!

Разчитайте на интуицията си през цялата следваща година. Възможно е да преживеете събития, които да ви отворят очите за някои доста очебийни обстоятелства около вас. Отсейте лицемерните познанства и дайте път на качествените хора в живота си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.