Вашият хороскоп за 27 януари, четвъртък

Опитайте да избягате от напрежението и разчупете обстановката с чувство за хумор. Луната преминава в Стрелец и се чувстваме далеч по-освободени откъм емоции. Любознателни сме и искаме да научим нещо ново. Пътуванията днес носят радост и наслада, независимо дали са на близки, или далечни разстояния.


ОВЕН

Почит и повишение

 

Чувствате се прекрасно. В еуфория сте. Намирате се в период на промени и раздвижвания. Нещо хубаво, което ви вдъхновява за бъдещи действия, ще ви се случи още сутринта. В службата ви чака признание и почит. Мнозина от вас ще бъдат зарадвани с повишение на заплатата.


ТЕЛЕЦ

Жътва

 

В четвъртък е важно около вас да цари мир и хармония. Денят не е лош, но не ви позволява да правите каквито и да било постъпки и действия. Оставете новите начала и промените за някой друг ден. Сега се насладете на постигнатите резултати, на плодовете на своя труд. Очаква ви жътва.


БЛИЗНАЦИ

Позитивен ден

 

Имате сериозни предпоставки за делови напредък и успех. Говорите обаятелно, слушат ви с желание и много лесно стигате до сърцата на хората около себе си. Насочете важните си срещи по бизнес и обсъдете бъдещите си проекти. Очаква ви хубав ден, благоприятен и изпълнен с позитивна енергия.


РАК

Много заети

 

Заредете се с много сили, защото ви очаква един наистина активен и ползотворен четвъртък. Още сутринта се очертават няколко задачи, които трябва да свършите много бързо. Колеги ще ви помолят за помощ, но няма да можете да се отзовете, защото сте заети с извънредните ангажименти. Дано не ви се обидят.


ЛЪВ

Далечно обаждане

 

В четвъртък сте в прекрасно настроение. Нещата около вас се редят благоприятно. Наблегнете на срещите и общуването. На комуникацията с хората около себе си. Възможно е да получите обаждане от далечен приятел с чудесни новини. Не е изключено и да ви направи предложение в професионален план.


ДЕВА

Отложете покупката

 

В четвъртък не се притеснявайте да спестите някой друг лев в името на семейния бюджет, който в края на януари се оказва доста уязвим заради извънредните разходи през месеца. Вярно е, че искате да си направите подарък и да си купите вещ, която много ще харесвате, но по-добре го отложете за февруари.


ВЕЗНИ

Имате успех

 

Отворени, контактни и усмихнати, вие предразполагате хората да ви търсят и да си говорят с вас дълго време. Насладете се на благоприятното подреждане на обстоятелствата. Общувайте, комуникирайте. Ще получите добра вест за вече стартирал ваш проект. Днес успехът каца на рамото ви.


СКОРПИОН

Ще ви оценят

 

В четвъртък имате мотивацията да се захванете по-сериозно с работа, която бяхте започнали някъде назад във времето, но все нямахте муза да я продължите. Не се притеснявайте да говорите за пари и да искате добро заплащане на труда си, ако се наложи да търсите такова. Ще бъдете оценени добре.


СТРЕЛЕЦ

Подем

 

В четвъртък мнозина от вас чувстват подем. Сякаш вдъхновението каца на вашето рамо и можете да свършите дори онова, което ви се опираше в последните няколко дни. Прекрасно развитие чака всички онези от вас, които се занимават с изкуство и интелектуални дейности.


КОЗИРОГ

Позитивен ден

 

Днес ще бъдете оставени на спокойствие да си планирате, мечтаете и действате по своите си ангажименти. Реализирайте целите си. Денят не изглежда да е активен, но всъщност е изключително благоприятен и позитивен. Носи ви удовлетворение. Вечерта отидете на кино, театър или концерт.


ВОДОЛЕЙ

Резервирайте почивка

 

Четвъртък е един доста благоприятен и позитивен ден за вас. Очаква ви развитие и реализация на работното място, но това всъщност не е най-важното в хороскопа. По-важно е, че можете да се поразровите и да планирате своята лятна почивка, а след като резервирате, ще сте още по-радостни и щастливи. Направете го.


РИБИ

Приходи и успех

 

За разлика от вчерашния ден, днес ви чакат малко повече успехи в комуникацията. Ще се обвържете с такива хора, които не ви натоварват, а обратното – разтоварват. Сега е важно да подемете нещо дългосрочно на работното място като ангажимент или допълнителна работа. Тя ще ви носи и доста добри приходи.

 

Хороскоп за родените на 27.01.2022

Честит рожден ден!

Ще видите живота от друг ъгъл в следващата една година. През нея позитивното ви мислене ще преобладава над негативизма на другите хора и вие ще действате като източник на положителен заряд за всички. Това няма да ви изтощи, а напротив – ще ви прави щастливи и доволни.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.