Вашият хороскоп за периода 28-30 януари

Уикендът обещава да е доста позитивен и ползотворен

 

В петък се опитайте да свършите важните си задачи за тази седмица и да довършите това, което зависи от вас, за да върви работата хармонично. Не забравяйте и личния си живот, който започва със свършването на работния ден, все пак Луната все още е в Стрелец. В събота се насладете на един изключително активен и ползотворен ден с Луна в Козирог. Спортувайте, за да изразходите енергията си, която имате в излишък. Изживейте своята щастлива неделя в дейности, които вършите с удоволствие. За тези, които ще работят в неделя, това обещава да е доста ползотворен ден.


ОВЕН

Дупки в бюджета

 

28 януари. Активни сте в този петък и ще успеете да завършите голяма част от задълженията, които вече сте започнали в последните седмици. Приключвате месеца успешно и благоприятно. Насладете се на една щастлива вечер с близките си.

29 януари. Ще изпаднете в ужас, когато видите в бюджета си харченията за месец януари. Не се притеснявайте. Дори и да прекалихте с разходите, имаше защо – празници, имени дни, подаръци… През февруари ще сте по-пестеливи.

30 януари. В неделя помислете за промени около себе си – в дома си, в начина си на прекарване на почивните дни. Направете нещо, което не сте правили досега. Импровизирайте. Ще ви се получи.


ТЕЛЕЦ

Близките ще ви утешат

 

28 януари. Ще избързате и ще направите промени в живота си, за които времето все още не е дошло. Скоро ще се вайкате, но ще бъде твърде късно. Сега, ако е възможно, ограничете новостите. Поизчакайте малко.

29 януари. Насладете се на един доста ползотворен и благоприятен съботен ден, който да споделите със семейството си и половинката. Не е лоша идея да си останете вкъщи и да помързелувате.

30 януари. Отидете на гости на свои по-възрастни близки и поговорете. Имате нужда да им споделите нещо за живота си. Имате нужда от утеха и съвет. Сигурно е, че те ще ви подкрепят и ще ви насърчат най-добре, ако нещо ви тежи.


БЛИЗНАЦИ

Извинете се за грешките

 

28 януари. Сигурно е, че ще влошите доста отношенията с близките си, ако постоянно ги обвинявате за неща, които вие самите сте си причинили. Днес слезте на земята и се опитайте да сте малко по-самокритични. За ваше добро е.

29 януари. Чувствате се самотни в събота, но точно това чувство ще ви накара да се поразходите в парка, да потичате или да отидете на спорт, който не сте посещавали от дълго време. Имате нужда от раздвижване.

30 януари. Не пропускайте прекрасния момент да подобрите взаимоотношенията си с близките, особено ако в петък сте сгрешили пред тях и от тогава не си говорите хармонично. Извинете се, сега е времето да признаете, че сте криви.


РАК

Непредвидени обстоятелства

 

28 януари. В петък се чувствате активни, можещи, дейни и продуктивни. Какво по-хубаво от това да се потрудите за собствения си успех? Днес можете да го направите. Предложете на шефа си нещо ново, с което фирмата ще потръгне.

29 януари. В събота ще бъдете притиснати от обстоятелствата. Имате сериозни планове за този почивен ден, но нещо неочаквано и непредвидено ще ги провали. Съобразете се със случващото се и продължете напред.

30 януари. Неделя е чудесен ден за срещи с близки, приятели, роднини и въобще хора, които ви зареждат с добро настроение и ентусиазъм. Имате нужда от мотивация. Те ще ви помогнат в това направление.


ЛЪВ

Изслушвайте докрай

 

28 януари. Опитайте се в петък да изслушвате докрай хората, с които общувате и това ще ви даде силна преднина да водите по-добри и успешни преговори. В противен случай те сами ще се откажат да разговарят с вас. Не го искате, нали?

29 януари. В събота, когато звездите искат от вас да сте подвижни, решителни и активни, вие сте мудни и сякаш без настроение. Това е, защото сте станали рано. Наспете се в следобеда и не пропускайте вечерните часове, които ви дават възможности за промени в личен план.

30 януари В неделя ще бъдете заредени с положителна енергия. Още сутринта чувствате прилив на емоции. Не се притеснявайте да се видите с приятели или да отидете на гости на роднини. Изкарайте си един прекрасен ден.


ДЕВА

Не прекалявайте с грижите

 

28 януари. На работното място трудностите са преодолими, но вие се запирате за тях и не ги преодолявате, а се стряскате, правите ги още по-големи в съзнанието си. Отпуснете се. Денят ще ви помогне да преодолеете всички препятствия.

29 януари. В събота не се лишавайте от приятно пътуване, пък било то и на късо разстояние. Разведрете се. Имате нужда да погледате природата, да бъдете сред нея. Ще ви се отрази добре.

30 януари. В неделя прекалявате с желанието си да покажете на другите колко много правите за тях. Това може да се окаже и причината за спречкванията ви, защото постоянното натякване им дотяга и ги изнервя допълнително, а вие никак не го разбирате.


ВЕЗНИ

Страхотен период

 

28 януари. Днес сте бодри и доста напористи. Търсите възможност за реализация на плановете си в службата. С колегите ще бъдете в отлични взаимоотношения. Дори можете да отпразнувате успехите си на по чашка в петък вечер – не се лишавайте от забавление.

29 януари. Ще си прекарате чудесно в събота, ако сте със семейството си. Организирайте и днес, и утре в общи дейности и общи разтоварващи занимания. Може да пътувате или да излезете заедно на разходка. Импровизирайте.

30 януари. В неделя от вас струи радост, положителна енергия и настроение. С вас се приказва лесно, а времето, прекарано във ваша компания, е незабравимо за всички останали. Очаква ви прекрасен неделен ден.


СКОРПИОН

Избягвайте спорове

 

28 януари. Очаквайте приходи, които ще ви дойдат, без да сте ги планирали. Радостта ви не е никак малка, но това не означава да харчите всичко без мярка. Отделете и част от тях за спестявания и инвестиции.

29 януари. В събота чувствате прилив на енергия и ентусиазъм, но сте склонни да я вложите в спорове с близките си за неща, които на вас не ви харесват. По-добре не правете забележки, защото излизат като заяждане.

30 януари. В неделя помислете как да се извините, ако вчера поведението ви не е било приемливо. Вероятно вие не чувствате вина в себе си, но има за какво да се покаете, а и ако го направите, ще изживеете един страхотен и незабравим неделен ден.


СТРЕЛЕЦ

Започнете начисто

 

28 януари. В петък не можете да се оплачете от липса на енергия. Напротив, такава имате в излишък. Ето защо още от сутринта ще свършите много задължения, които отлагахте цяла седмица. Ще бъдете доволни от себе си. Не пропускайте вечерта да се срещнете с приятели и да размените няколко думи.

29 януари. В събота енергията ви рязко спада. Усещате, че имате нужда от почивка и заслужено можете да си я дадете. Правете това, което ви се прави. Не излизайте от вкъщи и останете пред телевизора.

30 януари. Неделният ден идва с добри новини в сферата на семейството, които ви въздействат положително и обнадеждаващо. Ще добиете ново самочувствие и ще пожелаете да започнете отношения начисто. Направете го. Периодът е прекрасен за това.


КОЗИРОГ

Няма ограничения

 

28 януари. В петък, въпреки че нямате големи очаквания от деня, той ще се окаже доста активен и продуктивен за вас и вашата работа. Е, че чувствате умора и ще бъдете като изцедени накрая, но и успехите няма да са малко. Разпуснете с приятели вечерта.

29 януари. Не пропускайте хубавия съботен ден и го споделете с приятели и близки. Днес можете да отидете на гости или да поканите гости вкъщи. Пътувайте. Правете, каквото ви се прави. Сега вие сте господари на съдбата си.

30 януари. Неделя продължава положителната тенденция от вчерашния ден. Чувствате се бодри, отпочинали и можете да организирате разходка с приятели, разговори с близки или просто да действате в направления, които са ви любими. Нямате ограничения, които да спазвате.


ВОДОЛЕЙ

Обновление в мислите

 

28 януари. Парични проблеми пораждат мисли за безпокойство и безсилие в съзнанието ви. Обръщате им прекалено много внимание и ги превръщате в център на деня. Затова и ще се карате непрекъснато с колегите и близките си.

29 януари. В събота е време да погледнете на нещата откъм друга гледна точка. Да промените начина, по който възприемате света. Моментът е благоприятен за промени в емоциите, мислите и чувствата ви. Това ще ви даде глътка свеж въздух занапред.

30 януари. Обновлението продължава и в неделя, когато в живота ви ръка ще подадат близки хора и приятели. Не отказвайте среща с тях. Те ще ви се обадят да излезете и да поговорите, защото интуитивно чувстват, че имате нужда да споделите нещо важно.


РИБИ

Променете поведението си

 

28 януари. Трудностите в общуването ви с хората наоколо се таят в неизяснени в миналото проблеми и пречки, които в момента излизат наяве. Опитайте да запазите самообладание. Днес е най-критичният ден в тази насока. Следват по-мирни времена, а и разрешаване на проблемите.

29 януари. В събота агресивното ви поведение продължава да поражда негативни последици. Склонни сте да обвинявате, вместо да се опитате да потърсите помощ и подкрепа. Трудностите в общуването ще са непоправими, ако не се вгледате в себе си и не осъзнаете, че сами сте си довели проблемите до главата.

30 януари. В неделя имате шанс да промените всичко, което ви се натрупа до момента. За целта направете промени в поведението си. Потърсете помощ и подкрепа и поговорете с близките си. Извинете се и продължете напред.

 

Хороскоп за родените на 28.01.2022

Честит рожден ден!

Годината, която е пред вас, ще ви направи по-независими и свободни, отколкото бяхте в последните няколко. Погледнете позитивно на живота, не се притеснявайте да правите промени и да преживявате нови и нови неща в ежедневието си.

 

Хороскоп за родените на 29.01.2022

Честит рожден ден!

Вашият късмет през следващата година ще ви срещне с хора, от които можете да научите много и които могат да ви дадат много. Не се притеснявайте да попитате, когато не знаете нещо. Придобиването на всяко ново знание ще ви облагородява и помага в професионалната реализация.

 

Хороскоп за родените на 30.01.2022

Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца ще се взирате в себе си повече от позволеното, което ще ви направи по-нерешителни и отстъпчиви. Позволите ли на тази тенденция да стане водеща, определено ще загубите доста предложения и шансове за развитие.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.