МВР издирва психично болна, намушкала с нож сестра си

Полицията разпространи снимка на Юмиш Мехмедова

ОДМВР – Велико Търново търси съдействието на гражданите за установяване местонахождението на Юмиш Салиева Мехмедова на 26 г., във връзка с извършено криминално престъпление. В четвъртък младата жена заключила майка си в стопанска постройка в стражишкото село Лозен и намушкала 13-годишната си сестра с нож в гърдите и корема. Пострадалото момиче е в интензивното отделение на областната болница във Велико Търново след тежка операция и с опасност за живота. След кървавата драма извършителката, която е с параноидна шизофрения, е изчезнала безследно и е обявена за общодържавно издирване.
Мехмедова е висока 162 см., със слабо телосложение, кафяви очи, права, дълга до раменете червена коса (боядисана).Била е облечена с тъмно яке с качулка, черен клин и жълти чехли, тип джапанки. Последно е забелязана на 27 януари, около 16,00 ч. в района на автогарата в стражишкото село Камен.
Издирваната има психични проблеми и е опасна за себе си и околните.
От МВР апелират гражданите, които имат информация за местонахождението й да сигнализират на тел. 112, 062/620151 и 062/620437 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им ще бъде гарантирана.

Веселина АНГЕЛОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.