Забава и знание

Британец получи с пратка чене, което изгубил преди 11 години в чужбина

Преди няколко дни англичанинът Пол Бишоп получил странна пратка. В пакета имало зъбна протеза, която му се сторила смътно позната. И придружена от писмо от испанската полиция…
През 2011 г. Бишоп е на почивка с приятел в Испания. Разхождайки се из местните барове и опитвайки сайдер, бира и други алкохолни напитки, мъжете доста се напили.
– Спомням си нашата почивка в курорт в Бенидорм, – казва 63-годишният Пол Бишоп. – В последния ден се напихме, стана ми лошо, не успях да стигна до тоалетната и повърнах в кофата за боклук до бара. След това всичко ми е мъгла.
На следващата сутрин Пол открил, че му липсва зъбната протеза. Заедно с приятеля му претърсили цялото легло, всички чанти, обиколили най-близките барове, но не намерили нищо.
Историята била забравена до онзи ден, когато Пол получил колет, в който лежала същата тази зъбна протеза. Плюс писмо от испанската полиция. От написаното станало ясно, че челюстта е била намерена случайно на сметището. Предполагайки най-лошото за собственика на тази интимна част, те провели ДНК тест. След като сравнили резултатите със съхраняваните в общоевропейската база данни, идентифицирали Бишоп, намерили адреса му и му изпратили странната находка по пощата.
„Когато видях челюстта, си помислих, че някой ми прави номер, смее се Бишоп. – Сега може да се каже, че в Европа познават и кътните ми зъби“.

Източник: kp.ru/daily

 

One thought on “Британец получи с пратка чене, което изгубил преди 11 години в чужбина

  • Браво на испанците дано намерят и къскета на къскета!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *