Третокласници от СУ „Цветан Радославов“ в Свищов зарадваха общинска администрация и Ковид отделението на Свищовската болница с ръчно изработени мартенички

По повод традиционния български празник Баба Марта, третокласници от СУ „Цветан Радославов“ в Свищов и техните учители зарадваха служителите в общинска администрация с цяла кошница ръчно изработени мартенички. Красивият жест трогна изключително много зам.-кметът д-р Анелия Димитрова, която прие символичния подарък и изрази благодарност от името на общинското ръководство и служителите. Красивата кошница с мартенички бе придружена с поздравителен адрес, в който директорът на училището, учениците и техните учители изказват своето дълбоко уважение към труда на служителите в Община Свищов и изпращат своите най-искрени благопожелания за здраве и дълголетие.

От училището поднесоха също поздравителен адрес и мартенички на медиците и пациентите в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ – Свищов, като им пожелаха крепко здраве, успехи, щастие и късмет.

 

ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.