11-годишно момиче намери портфейл с пари и го предало в полицията

Ученичката получи благодарствено писмо от ОДМВР-Велико Търново и личен подарък от началника на полицията в Горна Оряховица

Благодарствено писмо от ръководството на ОДМВР – Велико Търново и личен подарък от началника на полицейското управление в Горна Оряховица гл. инсп. Мариян Лонгинов получи 11- годишната Божидара Трифонова за проявена доблестна постъпка.
На 1 март около 14,00 ч. на паркинг пред търговски обект в железничарския град, детето намерило портфейл. След като видяло, че в чуждата вещ има пари, без да губи време, заедно с баща си отишло в полицейското управление и го предало. Още същия ден служителите предприели необходимите действия, собственикът бил установен и поканен да получи намерената вещ. Той също благодарил лично на Божидара за честността и почтеността й и на родителите й, че са възпитали такова прекрасно дете.
„Божидара е ученичка в 4 клас на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Горна Оряховица и беше особено развълнувана от вниманието. Началникът на полицейското управление Мариян Лонгинов я посрещна с много топлота, пожела й да е здрава, да продължава да вярва в доброто и да го предава, за да се случват такива малки чудеса в напрегнатото ни ежедневие“, споделиха от ОДМВР-Велико Търново.

Веселина АНГЕЛОВА
снимка-МВР

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *