Горещи новиниСпорт

Веселин Великов иска етърци да играят във всеки мач, както през втората част срещу „Миньор“

“Този мач беше от изключително значение за нас. Дърпаме на отбора на Миньор. Има още 13 мача и трябва да вземем максимално много точки. Първото полувреме беше равностойно. Футболът се играе 90 минути. Поговорихме с момчетата и направихме нужните промени. Късмет беше, че вкарахме първия гол. Искам отборът да играе така, както през второто полувреме”, коментира след победата с 3:0 над „Миньор“ старши треньорът на „Етър ВТ“ Веселин Великов.

Колегата му Христо Янев, който е начело на перничани, определи загубата като „наивна“.

“Наивни сме, аматьори и подхождаме глупаво. Не виждам как мога да опиша по друг начин загубата. Допуснахме елементарно да бъдем излъгани от Етър. Когато пътуваме 30 човека, сме колектив, всички работим заедно и търсим начин за победата. Днес не успяхме и е крайно време да вземем мерки, за да променим това, което правим в тези мачове.

Ако искат да играят футбол, такъв, какъвто да им донася удоволствие и да им носи успех, трябва да свикнат с напрежението. Днес какво напрежение? Хубави условия, играхме срещу противник, който ни позволява да контролираме топката. Напрежението днес беше само в главите ни, трябва да премахнем този фактор по най-бързия начин.

Днес нищо не ни пречеше, сами сме си виновни, следващия мач трябва да излезем и победим.

Моята амбиция е заложена от мен. Това е начина, по който работя, дошъл съм тук да се боря. Единственият път е да преодоляваме тежките моменти и да не спираме да вярваме”, заяви наставника на „Миньор“.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *