Водещи новиниПолитика

Жулиета Войнова е новият председател на Младежкото БСП във Велико Търново

23-годишната Жулиета Войнова е новият председател на Младежкото обединение на БСП във Велико Търново. Тя беше избрана с пълно единодушие на изминалото отчетно-изборно събрание в старата столица, което се провежда на всеки две години.

Жулиета е завършила ПГСАГ “Ангел Попов” през 2017 г. и е създател на училищния съвет в училището. Четири години е председател на Градския ученически парламент и е дългогодишен член на организацията.

В момента Жулиета Войнова завършва „Реклама и връзки с обществеността“ в Руския държавен университет в Москва „А. Н. Косигин“. Работила е няколко години като мениджър по връзки с клиентите в международна компания в руската столица. Жулиета е била още член на сдружение “Възможности без граници” и член на Студентския съвет в своя университет.

„Ценностите, които изповядвам, са: честност, отговорност и развитие към самата мен и околните. Възпитавана съм да уважавам традициите ни и да бъда горда българка. Екипната работа за мен е най-важното нещо за развитие, защото ние живеем чрез, за и със  заобикалящия ни свят. Вярвам в силата на младите и възможността да изградим по-добро и позитивно бъдеще за нас“, сподели веднага след избора Жулиета Войнова.

По време на събранието беше утвърдено и ново Оперативно бюро в състав от 11 души. Жулиета Войнова ще има двама заместници. Марио Иванов ще отговаря за организационните въпроси, а Иванина Илиева за младежките политики. За секретар на МО беше определена Василена Христова. Членове на бюрото са Хасбиналя Мехмедова, Радинела Георгиева, Симона Лазарова, Миглена Куцарова, Надежда Станчева, Стефани Велева и Цветелина Стойчева.

Младежите издигнаха и кандидатура за председател на Националния съвет на Младежкото обединение. Младите социалисти застанаха зад номинацията на Габриел Вълков. Петима са делегатите от Велико Търново, които ще участват през юни на отчетно-изборната конференция на Младежкото обединение в БСП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *