Спорт

Красимир Недков стана шампион на България на Държавното по ММА

Получи и приза за най-добър боец под 18 години

 

Безапелационна титла спечели Красимир Недков на Държавното първенство по ММА, което беше квалификация и за Световното под 18 години в Абу Даби това лято, както и за Европейското първенство за мъже и жени. Състезанието се проведе в Благоевград в зала „Скаптопара“.

Краси Недков стана шампион в категория 62 килограма с четири победи, като нямаше битка над 2 минути – срещите му приключиха с един нокаут и три събмишъна. Така Недков не само е първенец в категорията си, но и бе отличен с приз за най-добър боец под 18 години. „Искам да благодаря на треньорите ми и съотборниците от СК „Архангел“, както и на семейството ми за подкрепата по време на подготовката ми! Продължаваме с подготовката за световното първенство“, сподели Красимир Недков.

Клубът грабна пет златни, два сребърни и един бронзов медал и спечели купа за трето място в отборното класиране за цялото първенство. Шампиони станаха още Александър Делчев в кат. 40 кг момчета, Красимир Цинцинов в кат. 72+ кг за кадети, Божидар Тодоров в кат. 93 кг мъже и Вилиан Цеков в кат. 56.7 кг, сребърни отличия взеха Павел Василев в кат. 61.2 кг за младежи и Пламен Йорданов в кат. 120.2 кг, а бронзово – Есад Бозали в кат. 52 кг при кадетите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *