Веселин Великов: „Вкараха ни много лек гол, яд ме е че изпуснахме победата“

Старши треньорът на „Етър ВТ“ Веселин Великов заяви, че го е яд от изпусната победа в Созопол. Двубоят за първенство на Втора лига с едноименния тим, завърши 1:1.

„Вкараха ни много лек гол на края на полувремето. През втората част изпуснахме две стопроцентови положения. От три мача за десет дена взехме 7 точки, това е нормално. Тук гостуванията са много трудни и радващо е, че все пак се завръщаме с точка.

Бях казал на момчетата, че не отговорим ли на агресията на „Созопол“, не ни чака нищо добро. Отговорихме, сборихме се, но сега ме е яд, че изпуснахме победата. Не искам да се оправдавам, но ден преди мача получихме 4 контузии на основни футболисти като Здравко Илиев, Кольо Станев, Атанас Кръстев и Христо Марков. За нашия отбор това е голяма липса, но все пак момчетата се раздадоха, бяхме по-добрия отбор и имахме повече положения. Те разчитаха предимно на статични ситуации. В последните минути няма как да сме максималисти с човек по-малко. Но във футбола е така – невинаги по-добрият отбор побеждава.

Първите четири отбора сме конкуренти, но аз още от първия ден казах, че нашата цел е първото място“, коментира Веселин Великов след срещата с ОФК „Созопол“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *