19-годишен лясковчанин скандализира зрителите на „България търси талант“

Самоук певец пък, изнасял концерти на пазара във В. Търново, спечели златен бутон в шоуто

 

Гилберт Стефанов/ Гибо бейби

ГИЛБЕРТ СТЕФАНОВ ОТ ЛЯСКОВЕЦ, ИЛИ ГИБО БЕЙБИ, КАКТО Е ПО-ПОПУЛЯРЕН В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО, ШОКИРА ЖУРИ, ПУБЛИКА И ЗРИТЕЛИ НА ПРЕДАВАНЕТО „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“. Скандалният участник се появи полугол, с черен грим на лицето и тиксо на гърдите. 19-годишният младеж първоначално предизвика смут в Катето Евро по отношение на пола му и тя не пропусна да го попита дали е момче, или момиче.

Гибо Бейби втрещи не само с визия, но и с изпълнение. Той представи своя авторска песен, в която пееше на български и развален английски език. След като започна да демонстрира гласовите си възможности, стартираха и червени бутони от членовете на журито. Това обаче изобщо не сломи лясковчанина, а напротив – провокира го да затанцува ексцентрично.

„Гибо, подкрепям те, но ти трябва още малко работа. Искам да се амбицираш и действително да си изпипаш номера. Затова ще те очакваме следващата година”, мотивира го единствено Катето Евро.

В крайна сметка Гилберт получи четири отказа и не продължи напред в надпреварата за 50 000 лв.

УЧАСТИЕТО МУ ОБАЧЕ ПРЕДИЗВИКА ФУРОР В ИНТЕРНЕТ. Видеото, представящо изпълнението му, което бе качено в YouTube, за часове влезе в най-популярните за деня. Клипът достигна до завидната четвърта позиция, измествайки редица звезди от родния хайлайф.

Оказва се, че Гибо Бейби е изключително популярен в най-известната платформа за видеа в света. Той има собствен канал, а една от песните му е гледана 1 млн. пъти.

ЗЛАТЕН БУТОН ПЪК СПЕЧЕЛИ 30-ГОДИШНИЯТ СТОЯН ЙОРДАНОВ, КОЙТО ПРЕЗ 2013, 2014, 2015 И 2016 ГОДИНА ВСЯКА ЗИМА изнасяше импровизирани концерти на пазара във Велико Търново. Тогава той използваше микрофон и караоке тонколона, за да изпълнява народни песни, и изкарваше по някой лев от минувачите. В шоуто Стоян се представи с компилация от златни хитове от попфолка и евъргрийн парчета. Изпълнението му провокира водещия Сашо Кадиев да удари златния бутон и така го изпрати директно на финала на предаването. 30-годишният мъж има опит на сцена, тъй като е участвал и в Music Idol. Тогава впечатли Тони Димитрова, която му подари своя личен микрофон.

Галина ГЕОРГИЕВА

2 thoughts on “19-годишен лясковчанин скандализира зрителите на „България търси талант“

  • 15.03.2022 в 11:58
    Permalink

    Скапано предаване със скапани участници. Въпросът е колко акъл имат хората, които го гледат и за толкова години не загряха ли що за стока е.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *