Журналист на „Борба“ получи наградата „Вълшебната камбанка“ на Клуба за здраве

Журналистът на „Борба“ Михаил Михалев получи наградата „Вълшебната камбанка“.

Стоян Долапчиев връчва „Вълшебната камбанка“ на Михаил Михалев.

Тя му беше връчена от председателя на Клуба за здраве във Велико Търново Стоян Долапчиев. Отличието е признание за популяризиране на дейността на организацията, която е единствената по рода си в региона.

Михалев е първият носител на обновената награда, която от началото на годината е с нова визия от две части. Първата представлява ръчно изработена камбанка от частна ковачница в Златоград, която е копие на родопски чан. Втората част е амулет, който е дело на работилница от Самоводската чаршия, а неин автор е Ася Асенова. За направата на наградата са използвани само естествени материали.

Клубът за хора със здравословни проблеми е единственият, който не събира членски внос. Заниманията на членовете са свързани с представяне на добри практики, излети и упражнения на открито, както и срещи с медицински специалисти и лектори. Клубът съществува повече от 20 години.

One thought on “Журналист на „Борба“ получи наградата „Вълшебната камбанка“ на Клуба за здраве

  • 25.03.2022 в 15:18
    Permalink

    Тия кривите снимки как успявате да ги направите? Някакъв максимално евтин телефон ли се ползва или даже не е евтин? Трябва ли да си съвсем небрежен и полусляп за да не видиш колко КРИВА е снимката? И не само тя, а доста много.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.