Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Вашият хороскоп за 29 март, вторник

Прекаленото съсредоточаване в чуждите болки и проблеми, съчувстването и съпреживяването с хората около нас може да ни направи доста чувствителни до степен да загубим почва под краката си. Днес луната се движи в Риби. Опитайте се да проявявате повече хладнокръвие, независимо с какво ви среща съдбата.


ОВЕН

Не отлагайте работа

 

Отново ви очаква един силно ангажиран ден, но с уговорката, че вие вече вършите делата си коректно, съобразено с хората около себе си, което ще спечели и тяхната нужна към този момент подкрепа. Колелото при вас започва да се задвижва. Не оставяйте недовършена работа за утре.


ТЕЛЕЦ

Много срещи

 

Притиснати сте от ангажименти, които трябва да свършите в срок и не търпят отлагане – ето това е основната ос в хороскопа ви за вторник. Организирайте ежедневието си така, че да не оставяте недовършени дела за утре. Очакват ви доста срещи с хора от различни слоеве на обществото. Не отказвайте и не отлагайте нито една от тях.


БЛИЗНАЦИ

Нови предизвикателства

 

Раздвижване, промени и тръгване напред със служебните си намерения. Това ви носи вторник, стига да се организирате по най-добрия начин. Не гледайте назад, а само напред – ключов фактор, за да успеете. И в службата, и в личен план ви чака шанс да разгърнете хармонията във взаимоотношенията си. Направете го.


РАК

Активен ден

 

Положителното ви развитие днес ще затвърди променливия характер на тази седмица. Преживявате и възходи, и падения, а днешният ден е силен за вашите бъдещи цели и перспективи. Избягвайте да давате съвети там, където те не са желани, за да не попаднете в конфликтни ситуации. Вечерта се приберете рано вкъщи.


ЛЪВ

С наранено его

 

Изтощение, умора и силна нервност са валидни за днес. Налага се да се съобразявате с мнението и действията на много хора, което закрива изцяло шанса да проявите личната си воля. Егото ви е наранено и се чувствате засегнати от различни обстоятелства. Обърнете се към себе си и си направете вътрешната равносметка.


ДЕВА

Ползотворен ден

 

Обърнете повече внимание на собствените си цели и идеи, защото днешният ден ви дава възможност да пренасочите усилията си към плодотворни дела. Не се разпилявайте, а се концентрирайте и работете в пълно спокойствие. Вечерта останете вкъщи. Не е изключено половинката да ви направи приятна изненада.


ВЕЗНИ

Вие решавате

 

И днес давате крачка назад, сякаш искате да се откажете от намеренията си. Подходът ви е повече от грешен и не бива да го проявявате, защото наистина ще загубите. В личен план денят ви носи шансове да продължите вече стартирала връзка или пък да я прекъснете изцяло и завинаги, в зависимост от вашите лични предпочитания.


СКОРПИОН

Чака ви начало

 

Днес обвържете идеите си с ясни и точни цели, които можете да постигнете за около месец. Не се впускайте в ненужни инициативи. Те само черпят от енергията ви, без да имате изгода от това. Промените в този ден са явни и те засягат първо вашия личен, вътрешен свят, за да се проявят и в активния ви обществен живот. Чака ви начало.


СТРЕЛЕЦ

Отблъсквате околните

 

Напрегнати сте до краен предел, обвинявате близките и приятелите си за своите собствени несгоди. Това е причината те да ви обърнат гръб и да се наложи сами да се справяте с проблемите. Променете начина си на общуване. Обърнете се първо към себе си, вгледайте се в обствените си грешки и намерете начин да ги поправите.


КОЗИРОГ

Подават ви ръка

 

Промените, които ви очакват днес, ще ви извадят от оковите на рутината и самосъжалението, където бяхте попаднали до този момент. Чакат ви атрактивни нови предложения, шансове и възможности. Гледайте напред. Някой ще ви подаде ръка, проектите ви ще намерят нужната подкрепа и това ви прави повече от щастливи.


ВОДОЛЕЙ

Говорете за пари

 

Това е важен ден за вас, защото ви помага да поставите ново начало в делови аспект, което да следвате стриктно и неотменно през следващите три до четири седмици. Бъдете активни и добре преценете условията по всички инициативи, които предприемате. Днес можете да договорите добра финансова възвращаемост на собствения си труд.


РИБИ

Сложете ред в хаоса

 

Вторник ви дарява самоконтрол и дисциплина, от които се нуждаехте в последно време. Избягайте от хаоса, спрете да бъдете толкова разпилени. Концентрирайте усилията си в една точка и до месец ще имате резултати от онова, с което сте се заели. Днес си оставете поне половин час време само за себе си.


Хороскоп за родените на 29.03.2022

Честит рожден ден!

Ще се убедите през следващата една година, че и прекаленият светец Богу не е драг, затова живейте живота си така, както на вас ви се иска, вместо все да търсите одобрението на другите. Развийте свои скрити заложби и ги покажете на обществото.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *