Общество

Търсят кой да достави пелетни камини за над 300 000 лв., които да заменят кюмбетата

Община Велико Търново обяви обществена поръчка за доставка и монтаж на отоплителни уреди на пелети, които да заменят печките на твърдо гориво на търновци, които желаят да се разделят с тях. Поръчката е за 38 топловъздушни пелетни камини и 43 с водна риза, както и котли и радиатори. Стойността на поръчката е за 337 751,67 лв. без ДДС.

Освен доставката избраната фирма трябва да извърши монтажа, да пусне отоплителния уред в експлоатация и да извърши инструктаж за ползването му. Гаранционното обслужване е не по-малко от 60 месеца. Освен това доставчикът трябва да извършва и технически преглед между два отоплителни сезона.

Замяната на печките на твърдо гориво се извършва по програма LIFE и е финансирана от ЕС.

Срокът за подаване на офертите е 26 април 2022 г.

2 thoughts on “Търсят кой да достави пелетни камини за над 300 000 лв., които да заменят кюмбетата

  • Миналата година се подаваха документи есента, имаше търг, анулираха го, после нов търг, имаше класиране януари т.г. и до там – мъртвило. За котлите на газ от миналата година – пак нищо. Сега пак документи, пак реклама. Какво стана с класираните, Общината да не чака да си купят дърва за зимата на 2022, че да се откажат ? Общината прави само новини за вестниците, а на практика – нищо. Подаваш документи сега и евентуално след 2 години може и да стане работата…

    Отговор
    • Кмета е за смяна мнооооого отдавна .

      Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *