Спорт

„Виолетовите“ гостуват в Своге в пълен състав, възможно е да картотекират и панамските попълнения

Отборът на „Етър ВТ“ ще гостува на „Спортист“ (Своге) в събота от 17:00 часа в почти пълен състав. По-голямата част от отсъстващите досега футболисти се завръщат за мача. Изтекоха наказанията на Радослав Апостолов и Николай Дичев, а тренировки подновиха възстановените Кольо Станев, Атанас Кръстев и Кристиян Кънчев. Все още травма лекува Уилсън Фелипе, а трайно отсъстващ е само Здравко Илиев.

„Предстои ни тежко гостуване в Своге, но се надявам да се завърнем с победа. Домакините редуват силни със слаби мачове, победиха вкъщи „Хебър“. Тренирахме нормално през седмицата, дано се присъединят и Ромеш Ивей и Мартин Моран, с тях ще вдигнем много класата на нашия отбор. Кръстев и Фелипе не са на сто процента готови, но вече имаме група от 22 футболисти, от които ще избирам. Ще бъде тежък мач, но ние сме по-добрият отбор, с по-добрите играчи и трябва да го докажем в събота на терена“, коментира старши треньорът Веселин Великов. Съперникът е в средата на класирането – на десето място, но неотдавна победи у дома с 1:0 „Хебър“ (Пазарджик).

Главен съдия на срещата в Своге е Кристиян Колев с асистенти Ивелин Рашев и Иван Копчев, съдийски наблюдател – Иво Боев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *