Забава и знание

Как Betway стъпи на българския пазар – кратка история

Колко от Вас залагат на спортни събития или са пленени от слот игрите? Ако обичате умерения риск и тръпката от залозите, Bet way България е правилното място за Вас. Очаква Ви дигитална платформа, отговаряща на световните стандарти за сигурност, бързина и качество. Събрани са спортни шампионати от цял свят, студиа с крупиета и видео слотове на известния производител Microgaming.

Как се стигна до лицензирането на хазартния бранд и през какви стъпки трябваше да премине, разказваме в статията. Ще споделим хронология на събитията и ще загатнем за бъдещите планове на компанията.

 

Кога се заговори за появата на Бетуей в България

След последните поправки в Закона за хазарта се появиха слухове, че голяма британска компания ще стъпи на българския пазар. Медиите се фокусираха върху няколко имена, сред които попадна и това на Betway. Непрекъснато се тиражираха дати за стартирането на платформата, но официалното ѝ откриване все се отлагаше.

Дори изскочиха спекулации, че Betway ще спонсорира Левски, който се намираше в жестока криза. Това така и не стана факт, но е възможно да има промени в следващите месеци. Фирмата е известна с инвестициите си в спорта и със сигурност ще помогне за развитието на футбола ни.

 

Кога Betway отвори регистрациите у нас

От НАП оповестиха, че Betway е лицензиран успешно още през януари. Компанията обаче изчака определен период от време, за да надгради и усъвършенства платформата си. Няколко месеца по-късно, в средата на март, букмейкърът започна да приема нови клиенти.

Българските граждани, които имаха стари профили в сайта, няма как да ги използват. Ще се наложи отново да преминат процес на регистрация и да въведат информация за себе си и за игралната сметка.

Разбира се, наличието на лицензи за казино и спорт е страхотна новина, тъй като услугите се контролират от регулатора, а сайтът е достъпен от официалния домейн.

 

Какво ще предложи Бетуей на родните клиенти

Преди няколко години индустрията в България се крепеше на 3 онлайн оператора, които предоставяха ограничен брой услуги. Това се промени и сега залагащите могат да се насладят на невероятно разнообразие.

Ако се присъединят към Bet Way България, ще се сдобият с множество спортни залози и десетки слот игри. Участието е улеснено, отделите са идеално подредени, а създаването на залози се извършва без забавяне и досадни проблеми. Имате възможност за комбиниране на селекции в акумулатори, за съставяне на едномачови залози и за игра на ротативки в безплатен режим.

Предимствата на оператора не се изчерпват с вариативността. BetWay стъпи на родната сцена с феноменални оферти, насочени към току-що регистрираните клиенти. Те осигуряват покачване на депозита и повече средства за игра в баланса.

Освен това букмейкърът пусна в действие удобни приложения за iOS и Android OS, за да сте в крак със залозите и активните фишове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *