Забава и знание

Нов акаунт в Betway – Плюсове и Минуси

Готови ли сте да преследвате неустоими печалби в новата платформа за залагания? За да се случи това, налага се да извършите регистрация на BETWAY акаунт, като предоставите изискуемите сведения. Събират се данни за вашата самоличност, за да бъдете идентифицирани и да се потвърди, че имате 18 години.

Какво следва оттук насетне? Има ли предимство новият акаунт или бива ощетен? Експертите от Efirbet споделят за проблемните етапи в самото начало, кое се оказва сложно за начинаещите и кои са важните плюсове на току-що присъединилия се участник.

 

Предимства на новия профил в букмейкъра

Преминали сте регистрация и се чудите какво предстои след това? Най-напред, ще грабнете стартова промоция, с която ще удвоите внесената сума и ще участвате в залозите с повече средства. Звучи готино, нали?

Депозирате 100 лв. – получавате още толкова като подарък. Разбира се, в правилника на Betway са заложени ключови условия за превъртане на бонусите. Положителното за Вас е, че кредитите се усвояват в рамките на няколко дни, след което печалбата от тях е налична за изтегляне.

Това не е единственият плюс, който очаква новите клиенти. Пред тях се откриват различни направления за участие. Някои се отправят към слот сегмента, изобилстващ от блокбъстър заглавия. Там са добавени демо режими, чиито врътки се извършват с виртуални монети, както и версии за истински пари. Налични са десетки спортове за прогнозиране на живо и преди начало на срещите, но когато тиражите са по-бедни, клиентите се насочват към динамичните виртуалки. При тях действието не спира, независимо дали участвате сутринта, на обед, или в късните часове на деня.

Недостатъци на току-що регистрираните играчи

Известни трудности изпитват потребителите, които опитват да създадат акаунт в Betway. Освен стандартна информация за сметката – парола и юзър, те са длъжни да предоставят данни за самите тях. Операторът се базира на изискванията на регулатора и събира имена, идентификатор (ЕГН), мобилен номер и постоянен адрес. Добрата новина е, че всички сведения са максимално защитени, а ако имате проблеми с попълване на формуляра, денонощният съпорт е на Ваше разположение.

След отваряне на сметка в Бетуей, настъпва време за депозит. Избира се платежен способ, който участникът счита за най-удобен. Обикновено клиентите на букмейкъра нямат трудности с депозирането на средства, но не така стои ситуацията с изплащането на спечелените суми. Тогава се наблюдават груби грешки и обърквания, водещи до дълго забавяне на превода.

За да са сигурни, че ще получат парите си, залагащите е задължително да идентифицират самоличността си. Могат да използват лична карта, изпращайки копия/снимки от двете страни. Ако изображенията не са в цял размер или има закрити части, Betway налага нова верификация на акаунта.

Също така тегленето се одобрява, в случай че няма пари в заключената сметка. При остатък от бонус или неразигран депозит – букмейкърът не изплаща сумите на потребителя.

След като веднъж преминете стъпките, които касаят новите акаунти, ще продължите участието си по-спокойно. С времето ще придобиете ценен опит, ще се запознаете с пълната гама от функции на BetWay и ще сте по-уверени при създаването на фишове. Още в началото задайте лимит на залозите, за да се предпазите от хазартна зависимост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *