Забава и знание

Silentbet: Лесна регистрация в Betway само с 5 стъпки

Участието в онлайн букмейкър е свързано със задължително създаване на акаунт чрез попълване на лични сведения. Задачата на операторите е да установят дали имате нужните години, живеете ли в България и как се казвате. Ако планирате залози в новия букмейкър за България, ще се наложи да прочетете ръководството за регистрация в Betway – Silentbet, което ще Ви окаже сериозна подкрепа. Стъпките за отваряне на сметка са общо 5 и могат да се преминат както през мобилно приложение, така и през десктоп сайта.

 

Посещаване на платформата

BetWay кандидатства за лиценз с национален домейн, който бе закупен през миналата година. Това улеснява влизането в платформата, без да се изискват алтернативни линкове, огледални сайтове и VPN сървъри.

След като встъпите в BetWay България, на началната страница можете да прегледате текущите оферти и най-популярните залози за деня. По-нагоре се намира главното меню, водещо към отделните фрагменти на сайта, както и логин формата. Ако имате акаунт, влезте с юзър и парола, в противен случай изберете линка “Регистрация”.

 

Попълване на данни за самоличността

След отваряне на формуляра за регистрация, ще установите, че той се поделя на три зони. Първата изисква основна лична информация, която е важно да бъде достоверна. При по-нататъшно участие сведенията ще бъдат проверени чрез верификация с документ за самоличност.

От Вас се изисква да въведете собствено име и фамилия. Предоставете електронна поща и телефонен номер, които са необходими за връзка с Вас. Посочете държава “България”, а освен това попълнете ЕГН и дата на раждане. Имате две опции за валута при разплащане – BGN и EUR.

 

Предоставяне на постоянен адрес

Всички букмейкъри, действащи в България, са задължени от регулатора да събират данни за адресите на участниците. Това правило се спазва от Бетуей, който изисква въвеждане на няколко основни сведения: град, улица, номер, пощенски код. Ако има разминаване между постоянния и настоящия Ви адрес, свържете се със съпорта, за да уточните казуса.

Във втората графа ще се наложи да изберете стартова промоция и да въведете бонус код, ако притежавате такъв. Налични са два варианта – Казино и Спорт, чиито стойности са идентични – 100% до 200 лв. За да вземете бонуса, направете депозит в размер на 10 лв. или повече до 30 дни след откриване на акаунта.

 

Избиране на данни за достъп до профила

Следващият етап при регистрация в Бетуей е свързан с избор на данни за акаунта. Те са необходими при логин и защитават сметката от опити за злонамерени атаки.

Изисква се въвеждане на юзърнейм (потребителско име) с най-малко 6 знака. Той трябва да е уникален, т.е. да не се повтаря с прякора на друг клиент на букмейкъра. Двукратно въвеждате парола за влизане, която се състои от шест или повече символа. Сред тях е нужно да присъства минимум 1 цифра и 1 буква.

 

Влизане в сметката и депозит

На финала на регистрационния процес се налага да потвърдите, че сте съгласни с условията. Отбележете също, че имате 18 години, а в случай че желаете да получавате покани за промо оферти, сложете отметка на съответното поле.

Системата ще Ви пренасочи към акаунта, след като се регистрирате. За да се включите в залозите, депозирайте най-малко 10 лв. чрез платежен метод (дебитна карта или еУолет). След като паричният трансфер бъде одобрен, личните Ви средства и бонусът ще постъпят в баланса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *