Забава и знание

Как да изтегля Betway app приложение

Мнозина търсят начин за отдалечени залози, тъй като непрекъснато са в движение. Ако Вашето ежедневие е много натоварено и нямате време за престой пред компютър, Bet Way App ще Ви помогне да залагате без ограничения. Това е специален софтуер, пригоден за най-използваните системи, който е напълно безплатен и съдържа множество услуги.

 

Какви са изискванията за сваляне на BetWay App за Android

Висок процент от потребителите се доверяват на устройства с Андроид. Без значение дали използвате таблет, или телефон, можете да свалите приложението на Бетуей и да залагате отвсякъде. За целта е нужно да разполагате с версия 4.4 (KitKat) или по-нова и със свободна памет 100 MB.

Поради правилата на Google, забраняващи хазартни приложения в Play Store, ще се наложи да изтеглите файла от сайта на оператора. Линк за него е добавен във футъра на мобилната версия.

Освен това е задължително да промените настройките за сигурност на смартфона. Разрешете инсталирането на програми от чужди източници, различаващи се от Google Play. След като преминете тези стъпки, идва ред да заредите файла за инсталация и да завършите процедурата.

Когато всичко е готово, системата ще Ви предостави специална икона с логото на Bet Way. Тя попада в списъка с другите апликации на таблета/ телефона и Ви осигурява незабавен достъп до онлайн залозите.

 

Как се изтегля апликацията на BetWay за iPhone

Увеличава се броят на ползвателите на iPhone и iPad. В случай че сте собственик на устройство, задвижвано от операционната система iOS, можете да изтеглите BetWay приложение от App Store.

Магазинът на Apple ще Ви информира за необходимите изисквания. За да се сдобиете със софтуера, нужно е да разполагате с версия iOS 12.0 или по-актуална. Изискват се около 150 MB памет в хранилището, за да се инсталира програмата и да се възпроизведе с идеално качество.

Добрата новина е, че притежателите на iPhone имат достъп до отзивите на други потребители. Ще прочетете какви са техните мнения и спрямо това ще установите дали изтеглянето на приложението е най-резонното решение.

 

Защо да изтеглим апликацията на букмейкъра

Все още се чудите дали да свалите файла и да залагате през телефон? Първо, трябва да знаете, че Бетуей изпраща известия при реализиране на гол в следен двубой и при уреждане на талон. Това Ви позволява да сте близо до залозите и да контролирате риска.

В мобилното приложение на букмейкъра попадат целите тиражи. Имате достъп до европейските клубни състезания, Световните квалификации, българската Първа лига. Създавате фишове за нула време, разчитайки на системи, сингъл залози и дълги акумулатори. Получавате печалбите след приключване на двубоите или при изпълнение на дадения маркет.

Ако обичате спорта, но и често се забавлявате с хазартни игри, BetWay App ще Ви удостои с нужното внимание. Компанията обединява двете услуги в обща апликация, която заема малко памет. Ще се докоснете до автентичните слотове на Microgaming и ще проверите своите знания на живо срещу най-добрите крупиета. В отделна част на приложението са поместени виртуалните спортове, които правят играта по интересна и Ви ангажират продължително време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *