В сезона на цъфтежа – какво цвете си ти според рождената си дата

Слънчоглед

Всички, родени на 1, 10, 19 и 28 дата от месеца

Дарени сте със сили и енергия. Винаги знаете как да се нагаждате към всяка ситуация, също както слънчогледът се върти към слънцето. За съжаление, сте доста непостоянни, дори понякога разхвърляни. Не всичко докарвате докрай, защото просто ви омръзва да се занимавате с него. Вашата щедрост и всеотдайност ви правят много добри приятели. За да преуспеете в живота, трябва да се научите на постоянство и хармония. Приемайте хората с техните недостатъци, защото и вие не сте безгрешни. Върви ви в неделята и понеделника, а щастливите ви числа са 1, 11, 16, 19, 25 и 31.

Подходящи партньорства: Божур, Синчец, Орхидея.

Божур

Всички, родени на 2, 11, 20 и 29 дата от месеца

Вие сте хора със завишена чувствителност и сантименталност, макар на моменти да не ви се ще да го показвате. Стремите се към материални блага и стабилност. Дори малък финансов недоимък би ви довел до тревога. Почивате си най-пълноценно сред природата. Правете го по-често. В любовта сте страшно ревниви, особено след като встъпите в брак. Имате навика да обсебвате партньора си. Добре ви вървят нещата в понеделник и петък, а числата, които ви носят щастие, са 1, 4, 7, 18, 27, 33 и 42.

Подходящи партньорства: Божур, Синчец, Орхидея, Мак, Маргарита.

Кученце

Всички, родени на 3, 12, 21 и 30 дата от месеца

Притежавате невероятен характер. Лесно се приспособявате към всяка компания и за кратко време ставате нейната душа. Интересувате се буквално от всичко и доста хора ви се чудят къде я побирате всичката тази информация. Жизнени сте и не стоите на едно място дълго време. Обичате хумора, шегите и закачките. В любовта постоянството и рутината ви уморяват. Доста от вас имат навика да кръшкат и да слагат рога на своите партньори, особено ако не са влюбени истински. Върви ви в събота, неделя и понеделник. Късметлийските ви числа са 6, 9, 15, 18, 24, 27.

Подходящи партньорства: Кученце, Мак, Роза.

Синчец

Всички, родени на 4, 13, 22 и 31 дата от месеца

Приемате живота като сериозно предизвикателство. Не се отнасяте с неуважение и пренебрежение към нито едно свое задължение. Умеете да разпределяте времето си за работа, макар невинаги да успявате да я свършите в посочените срокове. Постигате с много труд това, към което се стремите. В любовта правите впечатление на неискрени и прикрити хора. Това е заради невъзможността ви да изкажете своите чувства по подходящ начин. Но пък за сметка на това сте верни до гроб. Най-успешните ви дни са съботата, неделята и понеделникът, а числата, носещи ви късмет, са 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29.

Подходящи партньорства: Синчец, Маргарита, Божур, Мак.

Перуника

Всички, родени на 5, 14 и 23 дата от месеца

Вие сте изключително динамични, интелигентни и лесно приспособими натури. Обичате изискаността и светлината на прожекторите. Умеете да се забавлявате и нерядко заради това изглеждате повърхностни и несериозни в очите на останалите. В любовта определено не се вълнувате само от сексуалните изживявания с партньора си. Имате доста други изисквания към него или нея и най-важното от тях е да отговаря на определени интелектуални норми. Върви ви в дните сряда и петък. Залагайте на числата 1, 10, 19, 28, 30 и 38.

Подходящи партньорства: Слънчоглед, Кученце.

Мак

Всички, родени на 6, 15 и 24 дата от месеца

Вие сте едни от най-нежните представители на този тип хороскоп. Всички около вас трябва да знаят, че действате като наркотик. Запознае ли се веднъж човек с вас, трудно би ви прежалил като приятел. Неслучайно от това цвете се извлича качествен опиат – вие действате като него. В любовта умеете да всеете хармония и разбирателство. За съжаление, прекалено много мечтаете и за това при доста от вас партньорът не оправдава очакванията. Домът е вашето поле за изява, умеете да го подреждате по най-изкусителния начин. Силните ви дни са вторник, четвъртък и най-вече петък. Залагайте на числата 3, 6, 21, 24, 27 и 30.

Подходящи партньорства: Роза, Кученце

Орхидея

Всички, родени на 7, 16 и 25 дата от месеца

Великодушни и всеотдайни са тези хора цветя. Чувствителността си прикривате дълбоко, а болката, която чувствате, когато сте измамени, не споделяте никога. Стремите се винаги да помагате на околните, да ги закриляте. В любовта се придържате винаги към правдата и никога не гледате да скриете своите грешки. Тъкмо обратното – признавате ги категорично. Ако намерите мъжа или жената на своите мечти – оставате верни до края на дните си. Дните, в които ви върви, са неделя и понеделник. Щастливите ви числа са 12, 20, 21, 29, 30, 40. Подходящи партньорства: Слънчоглед, Кученце.

Маргарита

Всички, родени на 8, 17 и 26 дата от месеца

Повечето от вас са скромни и много срамежливи натури. Също както маргаритките се крият сред тревата, така и вие искате да се слеете сред хората и да станете незабележими. В работата сте изпълнителни и отговорни, но често се случва така, че да ви ругаят и упрекват напразно. Любовта е табу в първата половина от живота ви. Лутате се и търсите професионалната реализация и за интимни ласки сякаш не остава време. Но намерите ли своята половинка – ще я дарите с много обич и нежност. Изключителни сексуални партньори сте. Най-успешният ви ден е събота, а числата, на които трябва да залагате, са 4, 8, 22, 24, 26, 31.

Подходящи партньорства: Синчец, Божур, Мак и Слънчоглед

Роза

Всички, родени на 9, 18 и 27 дата от месеца

Доста хора ви завиждат скрито заради красотата, която притежавате. Вие сте най-предпочитаните цветя и символите на любовта в цветния хороскоп. За съжаление, това може и да ви навреди, като ви въвлече в множество скрити и открити връзки и авантюри. Влюбени сте в сексуалното изживяване, но честата смяна на партньорите може да се окаже фатална за здравето ви. Бъдете изключително внимателни! Иначе сте страшно избухливи и гневът ви е силно изразен. Не осъзнавате кого наранявате с упреци и думи. Отлично се справяте с делата си във вторник, четвъртък и петък. Върви ви на числата 9, 14, 18, 24, 27, 30.

Подходящи партньорства: Кученце и Мак.

Специално за „Борба“ от Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.