Вашият хороскоп за 19 април, вторник

Днес се чувстваме далеч по-оптимистично, заредени с енергия и ентусиазъм. Можем да осъществим много от своите мечти и идеи. Добре е да се научим да отсяваме илюзиите от реалността, за да сме все пак здраво стъпили на земята. Луната е в Стрелец.


ОВЕН

Отсейте илюзиите

 

Доста уверени в себе си, вие ще преживеете един ден, в който трудно ще отсявате мечтите от истинската реалност. На работното място от вас се иска да вършите прецизно своята работа, без да поемате допълнителни задължения. Направете списък с изостаналите ангажименти, които трябва да завършите в следващите шест-седем месеца.


ТЕЛЕЦ

Странно настроение

 

През този ден Телците са с неясни мечти, развинтена фантазия и много противоречиви очаквания. Имат нужда от подкрепата на близките и приятелите, за да се почувстват наистина щастливи. На работното място няма да са най-добрите изпълнители, но това е временно, докато премине това тяхно странно настроение.


БЛИЗНАЦИ

Правилната тактика

 

Във вторник със сигурност ще ви се струпат обстоятелства, чиято цел е да ви убият инерцията в службата. Не пренебрегвайте малките детайли и подробности, за да не си навлечете последващи проблеми. Денят не е от най-забързаните, но въпреки това е доста ползотворен, съумеете ли да изберете правилната тактика.


РАК

Не нападайте

 

За Раците се очертава още един костелив ден, през който ще успеят да докажат своята мобилизация и смелост. Хубавото е, че ще използват контактите си, а точно в приятелските среди се крият техните поддръжници. Най-добре е да са внимателни, предпазливи. Ако се окажат в неочакван спор, нека не са нападащата страна.


ЛЪВ

Преценете си силите

 

В последните дни бяхте активни и това се дължеше на хармонията между желанията и възможностите ви. Интересното на този ден е, че може би ще се надцените и ще поемете някаква непосилна инициатива, а тя ще ви донесе разочарования впоследствие. Добре преценете това, с което се захващате.


ДЕВА

По-добре изчакайте

 

Вторник е първият ден от нов период за вас, което неминуемо ви ангажира с ново начало и очаквания за промяна. За съжаление, точно в този ден не бива да правите постъпки или да поемате инициативи. По-добре е да изчакате и след Великден положете основите на онова, което сте запланували.


ВЕЗНИ

Разминавания

 

Вторник няма да е особено активен за Везните. Причината е в разминаването между техните желания и реалните обстоятелства. Няма какво друго да сторят, освен да се примирят на този етап. Ето защо, ще бъде безполезно, ако противодействат на обстоятелствата. Очакват ги много задължения и повече отговорности в службата.


СКОРПИОН

Чуйте мнения

 

Скорпионите са в етап на разгръщане и във вторник този етап ще достигне до техните делови цели и действия. Говорите ясно и сте в състояние да убедите в своите виждания и намерения колегите и ръководителите. Имате нужда от съветници, не защото не умеете да вземате решения, а защото трябва да чуете и противоположно мнение.


СТРЕЛЕЦ

Нужда от подкрепа

 

Този ден е успешен в служебните намерения на Стрелците и точно това ще се потвърди от днешния ден. Очаква ви късмет и добро настроение въпреки малките пречки и неволи. Примирете се с обстоятелствата, ако на моменти те са против вас. Имате нужда от по-голяма подкрепа, за да добиете увереност в силите си.


КОЗИРОГ

Търсите промяна

 

Доста емоционален, забързан и натоварен, вторникът изисква вашата концентрация, колкото и да ви е трудно да я постигнете. В момент на напрежение едва ли бихте взели най-правилното решение и затова се ограничавайте да давате последната си дума. На работното място желаете да предизвикате известна промяна.


ВОДОЛЕЙ

Кратко затишие

 

Мнозина от Водолеите вече имат нужда от кратко затишие и то ще бъде осигурено както днес, така и утре. Ето защо, не препоръчвам да поемат инициативи или да се занимават със странични дейности. По-добре е да се заемат с рутинните си задачи и да обърнат повече внимание на домашния бюджет. Добре е и да ограничат контактите си.


РИБИ

Ангажиран ден

 

Вие сте в добро настроение и това е главната причина за успехите ви. Бъдете уверени в себе си, за да продължите напред. Деловата сфера е най-силно ангажираната днес, ще се налага да разговаряте и обсъждате различни неща. Умората и днес е неизбежна, но тя не бива да е повод за крачка назад. Сега не е време за почивка.


Хороскоп за родените на 19.04.2022

Честит рожден ден!

Прекрасна позитивна и активна година чака всички вас. Не се притеснявайте да пътувате и да развивате своите скрити заложби и таланти. През тази година може би ще се изненадате колко иновативни всъщност можете да бъдете.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *