Горещи новиниПавликениПолитика

Отличиха кметове рекордьори в Павликенско

Димитър Митрев управлява Лесичери вече 8 мандата, Стефан Прокопиев и Петко Петков стоят начело на Стамболово и Димча по 6 мандата

Кметове рекордьори отличиха в Павликени. Някои управляват малки населени места в общината още от зората на демокрацията. Местният управник на Лесичери Димитър Митрев кара 8-ия си мандат и досега е избиран само на първи тур. По 6 мандата зад гърба си имат Петко Петков в Михалци и Стефан Прокопиев – в Димча. Кметът на Стамболово Петър Петров е преизбиран 5 мандата. Също толкова има и колегата му в Паскалевец Мирослав Димитров, както и Христо Иванов – в Мусина. Кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов връчи почетни грамоти на шестима кметове на населени места в общината. Те са присъдени от Националното сдружение на общините в Република България по случай 25-ата годишнина от създаването на най-авторитетното сдружение на местната власт в страната. Официалното връчване беше по време на сесията за приемане на общинския бюджет за 2022 г. „Тези грамоти са едно символично признание за огромната работа, която от десетилетия тези мъже вършат за своите населени места. Най-безспорната оценка за качествата им и за постигнатото от тях е вотът на жителите на техните населени места“, каза инж. Манолов и благодари за съвместната работа. „Община Павликени има най-добрия екип от кметове на населени места и кметски наместници – загрижени за своите градове и села, всеотдайни и компетентни. Хората разчитат на нас и ежедневно трябва да доказваме нашето желание да решаваме проблемите им“, посочи още градоначалникът.

2 thoughts on “Отличиха кметове рекордьори в Павликенско

  • Човек като минава през повечето села от Община Павликени с очите си може да види колко много са “направили” наградените, особено паскалевският наместник направо “чудеса” е направил!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *