Веселин Великов: „Съжалявам, че за пореден път разочаровахме нашите привърженици…“

„Като не можем да си вкараме положенията, няма как да искаме и точка. „Септември“ първото полувреме изпълни 6 корнера, от които ни вкара два гола и още два Христо Иванов спаси. Това е несериозно за отбор, който има за цел „А“ група – да допуска такива лесни и елементарни голове.

През второто полувреме се опитахме да се върнем в мача, изпуснахме положения, с които можехме да изравним, ако бяхме ги изиграли по-добре. И след 3:1 имахме две чисти положения – Димитров се разминава и на празна врата не може да вкара гол, а накрая избиха от голлинията. Няма как да вземем нещо от този мач, като създаваме 5-6 чисти положения и не можем да вкараме гол!

Исках да вземем точка, съжалявам, че за пореден път разочаровахме нашите привърженици… Не сме се отказали, целта ни е завръщане в „А“ група, но с такава игра и с такива изпуснати положения няма как да стане. Георги Александров извади рамо, влезе едно съвсем младо момче, Здравко Илиев е трайно контузен. Ще направим всичко възможно да се вдигнем и следващия мач със „Спартак“ (Варна) да вземем задължително трите точки“, коментира старши треньорът на „Етър ВТ“- Веселин Великов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *