Хип-хоп спектакъл изправи на крака стотици в МДТ „Константин Кисимов“

Най – голямото танцово хип-хоп училище в страната ни – The Center изнесе своя годишен спектакъл във Велико Търново. Събитието беше изключително емоционално за публиката, която аплодира на крака изпълнителите.

Спектакълът беше посветен на 20 години от създаването на танцовото училище, а във Велико Търново пристигнаха танцьори от всички градове, където училището има свои клонове. Най-много аплодисменти получиха представителите от Велико Търново, които се обучават под ръководството на хореографите Милица Николова и Виктория Гърдева.

„Снощи беше особено специално! Все още емоцията ми е разпръсната, но смело мога да кажа, че това беше най-хубавият ми спектакъл до момента“, изрази емоцията си от концерта Виктория Гърдева.

Спектакълът, който изпълни до краен предел голямата зала на театъра, носи името „Елементи“. Отзивите след снощните изпълнения са положителни. В социалните мрежи не липсват хвалебствия.

„Уникални са, раздадоха се на максимум. Беше фантастично! Талантливи млади хора и деца! Браво!“, са част от коментарите в социалната мрежа.

Михаил МИХАЛЕВ

Сн. Община Велико Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.