Хороскоп 6 – 8 май и ЧРД на родените в тези дни

Моментът на растяща Луна в Рак днес и утре е причина през почивните празнични дни да имаме желание за събиране със семейството си в тесен кръг, за прекарване на повече време вкъщи в домашния уют. В неделя Луната преминава в Лъв и ни носи радост, оживление и много, много любов.

ОВЕН

Спокойствие

6 май. Ще приключите с планирана дейност и това ще ви направи по-спокойни и удовлетворени. Днешният ден е благоприятен и доста позитивен за вас. Насладете му се. Отидете на гости на именник. 7 май. Очаквайте подаръци и ласкателства от близки и приятели в този ден. Въпреки това обаче, вие сте доста напрегнати и е възможно да влезете в конфликт, без да искате. 8 май. В неделя се подгответе за новата работна седмица. Сравнено с предходните, тя ще е малко по-дълга и натоварена и затова е добре да се настроите предварително за нея.

ТЕЛЕЦ

Подложете на тест новите хора в живота си

6 май. Ще научите пикантни подробности относно живота на ваши близки приятели, с които обичате да си прекарвате свободното време. Нека това не промени отношението ви към тях. 7 май. Не прекалявайте с доверието, което имате към хора, опитващи се да навлязат в живота ви, дошли ей така от нищото. Бъдете по-мнителни и това е за ваше добро. 8 май. В неделя обърнете повече внимание на тялото си, на здравето си, на физическата си подготовка. Не е ли време да започнете активен спорт или повече разходки сред природата?

БЛИЗНАЦИ

Обвиняват ви, че не чистите

6 май. Разправии и нередности в семейството са причина днес да се чувствате като на тръни, без настроение и много напрегнати. Опитайте да хармонизирате обстановката. Денят не е никак лош. 7 май. Обвинение отстрана на ваш близък, че не се грижите добре за дома си, е причината днес да направите пълно домашно почистване. Ще прекарате деня вкъщи, с парцал в ръка. 8 май. В неделя не си позволявайте да пропилявате повече време в домашни работи. Излезте с цялото семейство навън, отидете на близка екскурзия, бъдете на въздух. Почивният ден е много приятен.

РАК

Покупка в неделя

6 май. Ще потърсите начин, как да изкарате допълнителни доходи в почивните дни и като цяло – през свободното си време. За съжаление, само ще си докарате излишни главоболия и липса на всякакви минути за вас и вашето семейство. 7 май. В събота ще се наложите над своите близки и ще прекарате деня така, както на вас ви се иска. Това няма да се отрази сега върху взаимоотношенията ви, но няма да бъде и забравено току-така. Искате и мнението на отсрещната страна. 8 май. В неделя следвайте своите собствени принципи, ако ви се наложи да се намесите в междуличностен проблем. Имате зелена светлина за една покупка, която искате от дълго време насам.

ЛЪВ

Пред нов период

6 май. Няма да ви навреди проявата на малко дипломация в петък. Не насилвайте близките си да правят неща, които не са съгласни. Не спорете постоянно с тях, а изслушвайте и тяхната гледна точка. 7 май. В събота ще си имате много грижи, свързани с мисли по бъдещето и с вземане на важни житейски решения. Опитайте да бъдете откровени със себе си, за да сте наясно с желанията си. 8 май. Предусещате, че за вас започва един нов и по-добър период. Така е. Днешният ден поставя началото на нов етап от живота ви. Започнете го с гордо вдигната глава.

ДЕВА

Светски уикенд

6 май. Не се затваряйте вкъщи днес. Това е ден за изява, срещи, събития от светски и обществен характер. Уредете си срещи с приятели, колеги, близки. Прекарайте празника в повече обществен шум. 7 май. В събота също имате възможност да сте сред много хора и да се чувствате добре от този факт. Научаването на една добра новина ще ви направи особено щастливи. Имате поводи за радост. 8 май. Неделният ден е годен за почивка и отлив от цялото това хорско внимание, на което се радвахте в последните няколко дни. Освободете се от натрупаните емоции.

ВЕЗНИ

Грижите се за близките си

6 май. За тези от вас, които ще трябва да поработят в почивния ден ще кажа, че служебните ангажименти ще вървят доста добре и ще получите много повече заслуги отколкото ако свършите работата си в редовните за това дни. 7 май. В събота ще бъдете особено грижовни към своите близки, към качеството на живот, което те водят и ще се опитате да сте максимално полезни, за да се чувстват те по-добре. 8 май. В неделя обаждане отстрана на приятел с покана за среща не бива да бъде отбягвано от вас. Не е изключено да излезете сутринта и да се приберете чак вечерта. А денят ви ще е пълен с положителни емоции и прекрасни изживявания.

СКОРПИОН

Пътуване по празниците

6 май. Неочаквани приходи са в основата на доброто ви настроение в петък. Денят е почивен и предхожда тридневна ваканция. Защо да не помислите за пътуване, което да разтовари от напрежение цялото семейство? 7 май. В събота се чувствате настроени романтично. Имате нужда да изкажете емоциите си. Ако сте на път, посетете и отидете на гости на приятели, които не сте виждали от дълго време. 8 май. В неделя няма как да не започнете да мислите за работната седмица, предстояща от утре. Тя ще е с нормална продължителност – нещо, което не се е случвало от близо месец. Ще се справите с нея и без да го мислите точно сега.

СТРЕЛЕЦ

Почивка

6 май. Днес и утре ще завършите един по-тежък и напрегнат емоционално период. Времето е подходящо за завършек, слагане на точката на нещо. Не се притеснявайте да изтриете номера от телефония си указател. 7 май. Не започвайте нищо днес. Нито от личен, нито от професионален аспект. Денят е пасивен, носи ви много радост и наслада, но не е наситен с кой знае какви събития. Почивайте. 8 май. Сериозно ще трябва да се замислите за един семеен проблем, който ви мъчи от дълго време. Сега е назрял моментът да го разрешите. Освободете се от напрежението, което ви беше пленило в последно време.

КОЗИРОГ

Среща с авторитети

6 май. Както винаги, на вас може да се наложи да поработите в почивния ден. Направете го за кратки часове, а останалото време дарете на близките си. Дори замислете пътуване по празниците, което да се хареса на всички. 7 май. Не се страхувайте да се изправите пред хора, които смятате за авторитети в живота си и да им кажете право в очите това, което мислите. Заявете се като хора и характери. 8 май. Ще ви се наложи да направите един доста неприятен разход или разход, който отлагахте от дълго време, тъй като не сте убедени, че е оправдан в ежедневието ви. Е, вашите близки го искат. Това не е ли важно за вас?

ВОДОЛЕЙ

Имате време

6 май. Денят ви намира в отлична форма. Имате много сили и енергия. Можете да прекарате почивния петък навън, на въздух, сред природата. Бъдете активни и помислете за здравето си. 7 май. В събота се будите рано сутринта. Така денят ви започва по-рано от предвиденото, което значи, че имате и повече време за себе си. Излезте, тичайте в парка или просто се разходете на чист свеж въздух. 8 май. Неделният ден е идеален за срещи със семейството или роднините. Когато имате повече почивни дни, както е в случая, разполагате и с повече време да обърнете внимание на хората, които обичате.

РИБИ

Погрижете се за тялото си

6 май. Настроени сте авантюристично и това няма как да не се отрази и върху настроението на вашите близки. Планирайте пътувания, разведрете обстановката, направете нещо нетрадиционно. 7 май. В събота също не ви се остава вкъщи. Денят не е никак лош и ви носи настроение и позитивни емоции. Позвънете на приятели, вижте се, излезте и се разходете. Защо не и да пътувате? Доставете си удоволствия. Вие го заслужавате. 8 май. В неделя имате нужда от малко повече време за себе си. Събудете се една идея по-рано. Започнете диета или режим на здравословно хранене. Разходете се или отидете да спортувате. Погрижете се за тялото си и то ще ви се отблагодари.

ЧРД на родените на 6 май! Прекрасна и доста позитивна година ви чака, изпълнена с лична и служебна радост. Не се страхувайте да предприемате рискове, защото те ще са оправдани. Време е за изграждане.

ЧРД на родените на 7 май! Не е изключено да пресечете нечии важни интереси в следващата една година и ответният удар да е силен и неочакван за вас. Пазете се.

ЧРД на родените на 8 май! Каквото и да преживеете през идната една година, приемайте го с любов и отворено сърце. Дори и трудностите идват, за ви донесат поуки. Радост също ще срещнете през годината, както и много любов.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.