Мило момиче, стой надалече от мъж, който има тези навици

Изборът с кого да свържем живота си е съдбовен. Общо взето от това зависи щастието ни. Представете си само да споделяте ежедневието си с човек, който ви потиска и ви кара да се чувствате незначителни и нещастни!

Когато се влюбим, всичко изглежда розово. Затваряме си очите за неща, които ни изглеждат незначителни и дребни или пък вярваме, че с времето ще се променят. Не. Хората не се променят. Ако се случва, то това е толкова рядко, че не си струва да поемете този риск.

Със сигурност е трудно да разсъждавате трезво, когато пеперудки пърхат в стомаха ви и си умирате само за един поглед дори, но това, което можете да направите, е да дадете повече време на връзката си, преди нещата да станат наистина сериозни. Не бързайте да заживявате заедно, още по-малко – да се жените. И си отваряйте очите на четири. Времето ще работи във ваша полза.

А ако видите у мъжа тези навици, бягайте надалече:

1. Не спазва обещанията си.

Много лош индикатор. Една от най-ярките червени лампички. Ако не спазва обещанията си сега, докато е влюбен, какво ли ще стане с времето? А един мъж, ако не държи на думата си, значи не държи и на жената до себе си, нито на достойнството си.

2. Карате се често.

Ще прочетете много статии за това, че когато двойките се карат, това може да бъде добър знак. Наистина е така в някои случаи. Но ако сте съвсем прясна двойка и караниците ви са сериозни, то тогава едва ли ще се подобрят отношенията ви занапред. Представете си се само в рутината на ежедневието, когато тръпката ще е преминала.

3. Болезнено ревнив е.

Това не е романтично. Ако ви се струва, че ревността значи любов и се чувствате поласкани, не бързайте. Представете си нещата след 5 години – вече сте женени, може би имате дете и искате да излезете с приятелки, но мъжът ви не ви позволява, защото ви ревнува, че имат собствен живот и ви иска само за себе си. Вече не звучи толкова добре, нали?

4. Избухлив е.

Ревността и избухливостта често вървят ръка за ръка. И комбинацията може да бъде взривоопасна. Лошото на такъв тип мъже е, че с нищо не можете да ги убедите, че не са прави. Каквото и да става, виновната винаги ще сте вие – че не сте се прибрали навреме, че сте си сложили точно тази блуза, че сте сготвили точно това, че яденето е прекалено солено или прекалено студено… Причини ще има винаги, а избухливостта може да накара жената да живее в постоянен страх, защото обикновено тези епизоди са неочаквани и неоправдани от нищо.

5. Пие.

Не говорим за чаша вино от време на време или по бира всеки ден. Прекаляването с алкохола рано или късно води до сериозни последици – и те най-напред се отразяват върху половинката на човека с проблем с алкохола. В случая – вие. Затова, колкото и да не ви се иска да го видите, отворете си очите – ако човекът, с когото излизате, се напива още в началото на връзката ви – и особено ако пиянството му е лошо, не правете грешката да задълбочите отношенията си, а бягайте възможно най-далеч от него.

6. Няма амбиции.

Вярно, че в днешния свят жената е достатъчно еманципирана, че да не обръщаме внимание кой изкарва повече пари в семейството. Все пак обаче, ако мъжът е мързелив, без амбиции и има намерение жена му да го издържа, е неприемливо. Ако това не ви тежи в момента, със сигурност ще се превърне в проблем в един момент.

7. Подценява ви и ви обижда.

Ако мъжът до вас не се държи с вас като с дама, а си позволява обиди и квалификации, нямате работа до него. Вербалната агресия е не по-малко опасна от физическата, а да не говорим, че често преминава и във физическа. Обикновено мъжът, който обижда жената до себе си, но все пак продължава да бъде с нея, го прави, защото иска да й смаже самочувствието, да я потисне и да я държи в подчинение. На това му се казва мъж с комплекси.

8. Има порок, който ви пречи.

За алкохола вече стана ясно защо и колко е опасен. Но дори нещо по-безобидно като пушенето, ако ви дразни сега, помислете си какво би било след години. Той няма да се откаже от цигарите заради вас, а вашето раздразнение ще става все по-голямо.

9. Лъже.

Който и да е лъже, е лошо, но когато това го прави човекът до вас, вашият партньор, вашата половинка, то за каква връзка изобщо можем да говорим? Това би трябвало да е човекът, на когото да имате най-голямо доверие.

10. Не обича животните.

Много хора не обичат животните, но това не означава, че биха им навредили. Ако под някаква форма е склонен да прояви жестокост към животно, бягайте надалече. Ако ви накара да избирате между него и домашния си любимец – също.

Най-важното е да не се подценявате и да не допускате мисълта, че не може да ви се случи нищо по-добро. Щастието не трябва да бъде компромис!

Източник: Обекти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.