Какво вещаят звездите за 10 май, вторник

Меркурий започва своята ретроградна фаза от днес до 3 юни. Движейки се „наобратно” в Близнаци, често може да обърква начина на изказ, комуникация и да внедрява някои малки проблеми в общуването и междуличностните взаимоотношения. Избягвайте подписването на договори и закупуването на техника.


ОВЕН

Не обвинявайте

 

Възможно е днес да чувате информация, която не можете да приемете за истина. Причината е, че се появяват хора, които нарочно се опитват да ви объркат, за да не сте в състояние да вземате адекватни и правилни решения. Заздравете връзката си със своите близки. Не ги обвинявайте за нищо.


ТЕЛЕЦ

Спестете си загуби

 

Не е изключено да ви предложат интересен начин как да инвестирате спестените си пари или да ги вложите в нещо голямо и уж сигурно. Подложете на анализ всяко свое финансово решение и по-скоро не вземайте решение от паричен характер днес. Ще сте на загуба.


БЛИЗНАЦИ

Премълчавайте си

 

Тръгвате да казвате нещо днес, но сякаш от устите ви излиза нещо друго. Или хората около вас ви разбират по съвсем различен начин. Днес е ден, в който е добре да си премълчавате малко повече. Избягвайте да давате съвети. Като цяло, повече си мълчете, отколкото да говорите.


РАК

Активни до обяд

 

Бъдете внимателни в сутрешните часове, за да не влезете в нелеп конфликт вкъщи или на работното място. До обяд времето не е благоприятно за вземане на важни решения, замете се с рутинните си ангажименти. В следобедните часове общувате с лекота. Ще получите важна информация, която да използвате в бъдещите си планове.


ЛЪВ

Нервна сутрин

 

Имате труден старт на деня, защото часовете до обяд са изпълнени с нерви и агресия. Избягвайте споровете и сблъсъците с други хора. В следобедните часове започва период на стабилизация. По-лесно вземате решения и се хармонизирате с другите около себе си. Това е и времето, в което можете да водите пълноценни разговори.


ДЕВА

Дългосрочна идея

 

Във вторник сутрин се чувствате недоспали, трудно задвижвате ритъма. До обяд се отдайте на рутинните си ангажименти, без да предприемате никакви нови инициативи. В следобеда настроението ви рязко се променя. Обнадеждени сте от нещо ново, което се заражда като идея в съзнанието ви. Ще я реализирате, но след месец.


ВЕЗНИ

Без конфликти

 

Вторник изисква да сте сигурни в себе си, да проявявате повече сила и упоритост при гонене на целите си. В сутрешните часове е вероятно да влезете в конфликтни ситуации. Не си хабете нервите. В следобеда се отдайте на рутинни ангажименти и не предприемайте нищо ново. Имате нужда да бъдете оставени на спокойствие.


СКОРПИОН

Нови запознанства

 

Срещате бариери при осъществяването и на най-обикновените действия в сутрешните часове. Оставете се на течението. Нуждаете се от малко повече спокойствие. В следобеда ви чакат благоприятни срещи. Общувайте и не ограничавайте контактите си. Запознанствата са благоприятни за личния ви живот.


СТРЕЛЕЦ

Леко объркване

 

Сутрешните часове са доста забързани и динамични за вас. Промените идват една след друга и най-големият ви страх е, че не сте в състояние да ги контролирате изцяло. Ретроградният Меркурий може да обърка част от плановете ви. Опитайте да синхронизирате действията си с вашите колеги.


КОЗИРОГ

Крачка назад

 

Във вторник е добре да се оставите на течението през целия ден. В сутрешните часове се опитвате да установите контакт с хора, които така или иначе няма да ви разберат правилно. В следобеда останете насаме със себе си. Имате нужда от себеанализ, от малко повече преценка върху обстоятелствата, в които сте попаднали към този момент.


ВОДОЛЕЙ

Чувство за безвремие

 

Задачите, които отложихте за днес, едва ли ще успеете да свършите в срок. Сутрешните часове не са особено благоприятни за действия. По-скоро ви приканват да изчакате и да оставите лошите обстоятелства да се поуталожат. В следобеда също не прекалявайте с активността. Имате чувството, че времето е спряло.


РИБИ

Имайте търпение

 

Стартирате деня с нисък тонус и без настроение. Не предприемайте действия в сутрешните часове. Късметът ви идва след обедната почивка. Тогава чувствате прилив на енергия. Вдъхновени сте от нови идеи, които лесно можете да превърнете в реалност, но едва след около месец. Имайте търпение.


Хороскоп за родените на 10.05.2022

Честит рожден ден!

Колкото и да се опитвате да сте стриктни и точни в действията си през следващата една година, все ще допускате грешки, които ще си личат. Е, добрата новина е, че ще ги поправяте бързо, навреме и всъщност те няма да ви тежат. Никой не е безгрешен.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.