Вашият хороскоп за периода 13-15 май

Във „фаталния” петък сме с ниско самочувствие, но уикендът е подходящ за приятна почивка

 

В нарочения за фатален ден петък сме с ниско самочувствие и всяка реплика, която получим в противоречие с нашето мислене, е в състояние да срине емоционалния ни свят. Луната се движи във Везни и иска да хармонизираме живота си. Не е лесно, но е постижимо. В съботния ден Луната преминава от Везни в Скорпион, като прави деня подходящ за почивка, приятни разговори и дори бездействие. В неделя ще се наложи да промените нагласите си към нещо, с което сте свикнали от години.


ОВЕН

Позитивни дни

 

13 май. В петък, на фаталния ден, вие сте настроени романтично и дружелюбно към всички около себе си. Ще свършите качествено работата си, за което ще бъдете похвалени, а вечерта организирайте разходка с приятели.

14 май. В събота неприятности с ваши близки са причината да промените вече направените планове за уикенда. Всичко ще бъде наред. Тревогата е фалшива.

15 май. В неделя ще ви се наложи да услужите на близки с малък заем. Не се притеснявайте, ще ви се издължат навреме. Всичко ще завърши добре. Поработете върху настроението си.


ТЕЛЕЦ

Хубави преживявания

 

13 май. Ще ви се наложи да си общувате с колеги или приятели, които са се превърнали в спомен от вашето минало. Някакъв казус ще ви срещне отново, а контактът ви с тях ще възбуди приятни спомени.

14 май. Не си изкарвайте напрежението върху половинката, а поговорете и опитайте да подобрите настроението си заедно. Събота не е никак лош ден.

15 май. В неделя пътувайте. Организирайте посещение на забележителности извън града за цялото семейство. Предстои ви ден, наситен и зареден с позитивна енергия и хубави преживявания.


БЛИЗНАЦИ

Спортни дейности

 

13 май. Петък, въпреки че е нарочен като фатален ден, за вас ще бъде доста обещаващ. Събития и обстоятелства, които не сте в състояние да контролирате, ще ви се струпват на главата, но ще се справите. И ще сте доволни от свършената работа.

14 май. Не е изключено да се срещнете с приятели или хора, които да ви мотивират да започнете да обръщате повече внимание на здравето си, на тялото си и заедно да стартирате посещение на спорт. Не им отказвайте.

15 май. Оставили сте този ден за почистване на дома си и смяна на гардероба от зимен към летен. Ще се преуморите, но пък след това ще ви е чисто, приветливо и доста подредено. Не се отказвайте.


РАК

Добри новини

 

13 май. В петък ще се радвате на популярност но… за да давате пари. Днес всички ще ви търсят, за да разчистите сметки, да се разплатите и да нулирате някои задължения. Вие знаехте за всички разходи, но не предполагахте, че днес ще дойде падежът на повечето от тях.

14 май. В събота сте настроени творчески. Не е изключено да пожелаете да промените нещо вкъщи. Отидете до близкия магазин и изберете аксесоари, които да ви допадат и да ви карат да се чувствате уютно у дома.

15 май. В добро настроение сте. Имате нужда да споделите нещо хубаво с вашите близки. Поканете роднини на неделен обяд. Съобщете си добри новини.


ЛЪВ

Признайте, че грешите

 

13 май. Не пренебрегвайте съветите на свои приятели, които съвсем добронамерено ви дават определени напътствия в живота. Егото ви обаче не позволява да признаете, че понякога грешите и това може да е най-голямата ви драма днес.

14 май. Потърсете утеха в изкуството. Днес е значим творчески ден. Можете да измислите изход от ситуация, позовавайки се на иновативни методи. Търсете там, където досега не сте търсили.

15 май. В неделя няма да ви е особено трудно да постигнете онова, което искате. Можете да очаквате добри новини и резултати от добре свършена в миналото работа. Опитайте отново да влезете под кожата на близките си.


ДЕВА

Светски уикенд

 

13 май. Чувствате се слаби и уязвими днес. Нуждаете се от подкрепа или най-малкото да знаете, че когато имате проблем, някой ще застане зад вас. Имате подкрепата на близките си, но е по-добре да не опирате до нея. Денят ви носи радост.

14 май. Събуждате се в доста добро настроение. Плановете ви за деня са свързани с пътувания и срещи с приятни хора. Не пропускайте нещо такова. Дори и да имате друга работа.

15 май. В неделния ден емоциите ви са скрити надълбоко във вас. Трудно контролирате чувствата си. Избухливи сте на моменти, в други сте носталгични. Като цяло, това е ден на противоречиви емоции.


ВЕЗНИ

Трудности и пречки

 

13 май. Не е изключено да срещнете трудности и пречки при изпълнение на ежедневните си задачи. Вие го отдавате на днешния петък, но всъщност причината за тях е натрупване на обстоятелства от ваше бездействие в предишните дни.

14 май. Съботният ден ви намира уморени и изтощени от вчерашната какофония. Починете си добре, наспете се. Имате нужда от човек, на когото да изплачете мъката си.

15 май. Неделя ви намира в доста добро настроение. Вече имате увереност в себе си, самочувствие и чувство за самоирония. Пътувайте в този ден. Макар и на близко разстояние, пътуването ще ви се отрази прекрасно.


СКОРПИОН

Прекрасна неделя

 

13 май. Днес не предявявате никакви претенции за това, което се случва около вас. Не ви вълнува мнението на другите хора, търсите начин как да се скатаете на работното място. Не очаквайте кой знае какви успехи и постижения.

14 май. В събота ви очакват приятни срещи и пътувания. Стари познати ще ви се обадят и ще ви поканят да се видите. Не отказвайте. Общуването ще ви облагороди.

15 май. Неделя е много благоприятен ден за вас. Чарът и обаянието, което притежавате, ще изиграят главна роля и ще привлекат вниманието на другите хора. Чувствате се доста поласкани и обичани.


СТРЕЛЕЦ

Чувствате щастие

 

13 май. Въпреки че сте си внушили, че днешният ден е фатален, той ще се окаже доста благоприятен за вас и вашите дела. В центъра на вниманието сте. Днес се превръщате в обединители на хората около себе си. Можете да повлияете върху тяхното мнение.

14 май. Ще загубите особено много време в спорене и уточнение на своята гледна точка, без да има кой знае какъв смисъл от това. Приемайте мнението на другите и не се опитвайте да влизате в безсмислени конфликти.

15 май. В неделя можете да си позволите придобивка вкъщи, която чакахте и искахте от дълго време. Инвестицията ще си заслужава и ще ви помогне в ежедневието. Чувствате щастие. Споделете го с близките.


КОЗИРОГ

Достойни обещания

 

13 май. Ще видите светъл лъч надежда на работното място. В последно време бяхте попаднали в серия от неприятни преживявания в тази сфера от живота си. Време е това да приключи. Ще ви обещаят нещо привлекателно.

14 май. Събота ви носи контакти, популярност, благоприятно развитие на събитията и обстоятелствата. Позвънете на приятели или роднини и излезте заедно на по чаша кафе или отидете на вечеря. Прекарайте деня в добро настроение.

15 май. В неделя ще ви се удаде възможност да обърнете повече внимание на своето вътрешно „аз”. Да поработите върху духовното си развитие. Прочетете интересна книга или поговорете с човек, който е настроен философски.


ВОДОЛЕЙ

Не бързайте в събота

 

13 май. За мнозина този ден може да изглежда фатален, но това не се отнася за вас. Петък ви носи контакти, популярност и добри финансови възможности. Стари приятели ще ви подадат ръка или ще ви вдъхнат увереност да извършите промяна в служебно отношение.

14 май. Отдайте деня на личната си почивка. Имате нужда да релаксирате и да не мислите за нещо важно. Не се ангажирайте с точни срещи, за които да бързате.

15 май. Денят предвещава любов и уважение от страна на вашите близки. Чувствате се поласкани от тяхното поведение. Отидете на обяд на свои роднини и прекарайте един незабравим следобед заедно.


РИБИ

Радостни вести

 

13 май. Спазвайте строго законите в петък и така ще си осигурите един безпроблемен и доста позитивен ден. Тук става въпрос не само за държавната уредба, а и за моралните устои. Бъдете справедливи и стриктни.

14 май. Съботният ден ви носи доста радост в семейните отношения и любовта. Можете да постигнете съгласие със своите близки по въпроси, които не успяхте да разрешите в миналото.

15 май. В неделя ще получите добри вести, касаещи семейството ви. Радостта ви е осезаема и съвсем логична. Опитайте се да се срещнете с всеки, който ви е потърсил в този ден. Неслучайно съдбата ви е пресякла пътищата в сегашния момент.


Хороскоп за родените на 13.05.2022 – Честит рожден ден! През следващата година ще бъде добре да сте по-толерантни към хората, които обичате и с които прекарвате живота си. Невинаги сте достатъчно галантни с тях и може би им нанасяте обиди, без да го осъзнавате.

 

Хороскоп за родените на 14.05.2022 – Честит рожден ден! Ще получите доста интересно предложение в професионален аспект през следващата една година. Замислете се бързо, за да не го изпуснете.

 

Хороскоп за родените на 15.05.2022 – Честит рожден ден! През следващата една година се опитайте да приемате по-лесно промените, които се случват във вашия свят. Не се противопоставяйте, а ги приемайте, защото са за ваше добро.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.