Безплатни видеоуроци с учител за националното външно оценяване след седми клас започва от 19 май издателството „Просвета“

За трета поредна година Издателската група „Просвета“ ще излъчва безплатни видеоуроци с учител за националното външно оценяване (НВО) след седми клас, съобщиха от издателството.

Кампанията започва на 19 май с урок по математика от 18:30 часа. Всички уроци може да се проследят свободно във фейсбук страницата на „Просвета“. А всеки, който е пропуснал първоначалното излъчване, може да го гледа по-късно в удобно за него време в платформата е-просвета, в секцията „Безплатно съдържание“.

Поредицата включва видеоуроци по български език и литература, и по математика, които са насочени към подготовката на седмокласниците за важните изпити. В този клас оценките от националното външно оценяване служат за прием в гимназия. Затова е важно ученикът да се представи добре.

Видеоуроците ще бъдат водени от учители с богат опит, които ще помогнат на учениците да бъдат по-уверени на изпитите.

Уроците ще се излъчват под мотото „Националното външно оценяване – мисията е възможна“. Те са част от изключително успешната инициатива на издателството „Учим онл@йн с учител“, която започна след извънредната ваканция през март 2020 година.

„Просвета“ продължава да излъчва видеоуроци с учител за матурата по български език и литература след 12-и клас, които могат да се гледат във фейсбук страницата на издателството.

БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.