Отново разрешават кемпери и каравани по периферията на резервата „Балтата“

За новия туристически сезон по периферията на резервата „Балтата“ и край плажа ще бъдат обособени места за паркиране на кемпери и каравани, съобщават от пресцентъра на черноморския комплекс „Албена“.
С новото предложение за почивка ваканционното селище се връща към дългогодишните си традиции в този потребителски сегмент. Двайсет от местата са в лонгозните гори по периферията на резервата „Балтата“, а останалите пет са на първа линия с непосредствен достъп до плажната ивица, уточняват от курортния комплекс
За туристите, които искат да се слеят с непокътната природа, ще бъде осигурена връзка със системата за чиста питейна вода, както и с електрическата мрежа. Летовниците ще разполагат с външни душове и тоалетни. Предвидена е възможност за дневен, месечен и сезонен престой като цените варират от 35 лева за ден в парковата зона до 55 лева за ден в зона „Море“, допълват от пресцентъра на курорта.
За новия сезон отваря врати и „Зелена Албена“ – уединени вили „Божура“ и „Болярски стан“, както и къщички „Горска приказка“ с възможност за почивка на четиричленни и по-големи семейства, информират от „Албена“ АД.
БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *