Вашият хороскоп за 19 май, четвъртък

Движението на Луната в Козирог днес ни помага да се отнасяме отговорно към задачите, с които сме се заели, но от друга страна ни прави по-своенравни от всякога. Не приемаме чуждо мнение, не вземаме поука от съветите на по-възрастните и препатили хора. Ако поне малко се вслушвахме днес, щяхме да си спестим много проблеми.


ОВЕН

Устремени към върха

 

Вложете в максимална степен своята амбиция и се придвижете нагоре по стълбицата нагоре към успеха си на работното място. Не забравяйте, че има хора, по-препатили от вас, и те днес ще се опитат да ви дадат ценен съвет. Послушайте ги, за да не повторите техните грешки.


ТЕЛЕЦ

Попитайте за съвет

 

Опитайте да разберете чуждата гледна точка и да попиете от съветите и опита на хора, които вече са преминали по пътя, по който вие тръгвате сега. Това ще бъде особено ценно за цялото ви пътешествие към целта, която сте си поставили. Пред вас стоят възможности. Не ги пропускайте.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете с близките си

 

Обърнете повече внимание на своето лично Аз, на вътрешните си страсти и усещания. Днес не е най-подходящото време за шумни прояви, за изяви и за говорене пред много хора. Усамотете се. Бъдете повече с близките си. С хората, които ви разбират и от една дума.


РАК

Не бъдете опозиция

 

В четвъртък обърнете внимание на взаимоотношенията си със заобикалящия ви свят. Не е добра идея да сте винаги опозиция на всички, каквото и да се случва и в каквито и обстоятелства да попадате. Сега е времето да разберете чуждата гледна точка. Да вникнете в нея и да я приемете.


ЛЪВ

Рутинни занимания

 

Ще имате време и възможност да се занимаете изцяло със своята ежедневна работа. С работата, която няма свършване и ви залива, а вие отбутвате за по-нататък. Моментът да свършите част от нея е дошъл. Спор с колега може да се окаже причина за разочарование. По-добре си го спестете.


ДЕВА

Авантюрата ви привлича

 

Опитайте да се отдадете на онова свое вътрешно Аз, което обича да пътува, да се разнообразява, да влиза в нови и необичайни ситуации. Предизвикайте се с нещо приятно и неочаквано. Рутината днес ще ви се отрази зле и може да ви отегчи изцяло. Авантюрата ви привлича.


ВЕЗНИ

Ще получите съвет

 

Съветите на ваши по-възрастни роднини, на близките и приятелите ви натоварват. Не обичате някой да ви дава тон в живота, но днес ще получите много ценни наставления. Въпреки че ще ги отхвърлите още на мига, замислете се впоследствие и ги вземете предвид.


СКОРПИОН

Послушайте съветите

 

Вашите близки, които се опитват да ви дадат съвет за определено действие, са прави. За съжаление, в момента не желаете да ги послушате. Това е и причината да сгрешите. Колкото и да е против волята ви, вземете си от поука и последвайте техните наставления.


СТРЕЛЕЦ

Прекрасен ден

 

Направете разходка по магазините и си купете нова дреха, обувки или нещо за дома. Дадените пари днес няма да отидат напразно. Напротив. Много ще се радвате на покупката, а и ще ви бъде полезна. Днес е прекрасен ден. Изживейте го в добро настроение.


КОЗИРОГ

Крачка напред

 

Обърнете повече внимание на външния си вид. На това как изглеждате пред обществото, как другите ви възприемат и какво можете да направите, за да бъдете възприемани по-добре. Днес стартирате нов едномесечен период. Нов цикъл в живота си. Направете крачка напред.


ВОДОЛЕЙ

Релаксирайте

 

Отпуснете се. Имате нужда да сте далече от хорските очи. Да вършите неща, които не са важни и са без особено значение. Не се товарете с чужди проблеми. Обърнете внимание на своите лични преживявания. Доставете си удоволствие, като вечерта изгледате хубав филм.


РИБИ

Пресейте лицемерите

 

През днешния ден ще ви се иска да сте с приятели, да разговаряте, да търсите комуникация, подкрепа и възможности за развитие чрез социалните си контакти. Обърнете внимание на хората и тяхното отношение към вас. Може би е време да пресеете лицемерите.


Хороскоп за родените на 19.05.2022 – Честит рожден ден!

Уважавайте чуждото мнение и чуждата гледна точка през следващата година и се научете да живеете в екип с хората, с които сте заобиколени. Чака ви развитие в професионалната сфера.

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.