Горещи новиниОбщество

Пищно парти с Графа и Алфредо Торес за 30-годишния юбилей на аптеки „Асклепий“ /СНИМКИ и ВИДЕО//

Собственикът Стефан Згурев се поклони пред фармацевтите и служителите, утвърдили веригата като най-предпочитана в областта

 

ЛИДЕРЪТ В АПТЕЧНИЯ БРАНШ В РЕГИОНА ВЕРИГА „АСКЛЕПИЙ“ ОТБЕЛЯЗА СЪС ЗРЕЛИЩНО ПРАЗНЕНСТВО 30-ГОДИШНИЯ СИ ЮБИЛЕЙ. Събитието се проведе в сряда вечерта в парк-хотел „Севастократор“ в Арбанаси и бе уважено от над 200 души. Изискан кетъринг, класни вина, прекрасна синьо-бяла украса, атрактивна музикална програма с участието на любимия български певец Влади Ампов – Графа, кубинския танцьор Алфредо Торес и DJ Емо, превърнаха тържеството в пиршество за душата.

Юбилеят премина под мотото „Да бъдем заедно, да бъдем здрави, да бъдем по-добри!“. Домакините – Марин, Стефан и Мартин Згуреви близо час посрещаха гостите и приемаха подаръци и поздравления за празника. Малко преди 21:00 ч. бе даден официален старт на програмата и бяха вдигнати първите наздравици.

„Когато сме заедно, когато има любов, упоритост и постоянство, когато има сърце и душа, мечтите стават реалност. С любов и доброта животът става по-хубав, а трудностите по-леки. Велико Търново е нашият град и ние, семейство Асклепий ще продължаваме да даваме на хората най-доброто, на което сме способни. Заедно, с любов и призвание, денонощно. 30 години поддържаме име, свързано с почтеност, коректност и професионализъм. За това време станахме един от емблематичните символи на старата столица“, сподели собственикът на „Асклепий“ Стефан Згурев.

Той благодари и се поклони пред екипа, допринесъл за създаването на тридесетилетната история на обектите от веригата.

Сред официалните гости бе кметът на община Велико Търново инж. д-р Даниел Панов. В знак на благодарност за приноса, който аптеки „Асклепий“ дават за здравето и благосъстоянието на  болярите, той подари на Стефан Згурев старопрестолна грамота и златна перпера-реплика на монета, сечена по времето на Цар Иван Асен II.

„Вече 3 десетилетия фирма „Асклепий, създадена от Марин Згурев и умело управлявана от Стефан Згурев, носи своите успехи и всеки гражданин на старата столица ги познава и свързва с човечност и доброта. Малко е да кажа думата „благодаря“ на фармацевтите – поклон  за всичко онова, което направихте през изминалите две трудни години на пандемия. Усмивката не слизаше от лицата ви, въпреки всичко. През тези две години телефоните ни със Стефан Згурев бяха отворени денонощно на хиляди нуждаещи се, които търсеха метилпреднизолон, клексан, хювемек и много други лекарства. Благодарение на вас стотици животи бяха спасени“, заяви градоначалникът на старата столица.

Неговата сестра Валентина Панова, която е солист на бандата The Drivers, поздрави присъстващите с три култови рок парчетата. След нея микрофона грабна Графа, който нажежи страстите и накара всички гости да танцуват под ритъма на хитовете му. Повече от час популярният изпълнител забавлява публиката и бе извикан на бис.

Изненада за присъстващите бе появата на Алфредо Торес, който провокира и мъжете и жените да танцуват салса. Атрактивният кубинец увлече в горещи ритми всички и впечатли с добри гласови възможности.

Екипът на веригата раздаде специални награди на отличилите се от семейството на аптеките. Призовете бяха статуетки под формата на оскари и се присъждаха в различни категории. Логично и наградата „Най-добра мъжка роля във фармацевтичния бизнес“ отиде в ръцете на Стефан Згурев.

Празникът завърши с оригинална огромна торта, декорирана с … лекарства и красива заря, който за няколко минути огря небето над Арбанаси.

Галина ГЕОРГИЕВА

Снимки: авторката

2 thoughts on “Пищно парти с Графа и Алфредо Торес за 30-годишния юбилей на аптеки „Асклепий“ /СНИМКИ и ВИДЕО//

  • Малко сте се поуляли със снимките и видеото, но разбирам – гладът е по-силен от тока.

    Отговор
  • Зарята беше по-красива от общинската! Браво на майсторите!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *