Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 20-22 май

Чудесен уикенд за Козирозите, Стрелците ще са център на внимание

 

В петъчния изключително позитивен ден Луната преминава от Козирог във Водолей. Използвайте сутринта, за да завършите важните служебни задачи, а следобед планирайте как да премине вашият уикенд. В събота бъдете готови на компромиси, за да сте в хармония с всички, които ви заобикалят. Понякога се налага да преглътнете неизпълнението на някои свои желания в името на това и другите да са щастливи. Но пък да жертвате собствените си предпочитания, за да доставите удоволствие и да видите щастливи хора, си струва. Неделята е лежерна и безпроблемна. Освободете се от ангажименти. Починете си.


ОВЕН

Приятно пътуване

 

20 май. В петък сутринта ще трябва да довършите нещо важно, което започнахте в началото на тази седмица. Няма да ви е нужна много енергия, за да докарате нещата докрай. Денят е позитивен и ви носи много успехи. Вечерта излезте с приятели.

21 май. В събота ваши приятели или роднини ще предложат да се разходите на близко разстояние в рамките на деня. Не отказвайте, защото пътуването ще ви донесе много позитивни емоции, а и ще си починете от натрупалото се служебно напрежение.

22 май. В неделя ще ви се прииска да си останете вкъщи и да не бъдете обезпокоявани от никого. Това е вашият ден за лично уединение. Освободете се от всякакви срещи и ангажименти. Не правете нищо важно.


ТЕЛЕЦ

Няма спокойствие

 

20 май. Всичко, което започнете днес, ще успеете да свършите в рамките на следващите две до три седмици. То ще ви носи успехи и признание, така че не щадете сили, а действайте.

21 май. Служебни проблеми ще ви накарат да поработите и в почивния си ден, но за кратко. Работата ще успеете да свършите сутринта, а останалата част от деня ще споделите с близките си. Събота е приятен ден.

22 май. В неделя ще ви се прииска да останете насаме със себе си, необезпокоявани от никого. Това щастие обаче няма да ви се усмихне. Напротив, телефонът ви няма да спре да звъни, а приятелите ви чакат, за да се разходите заедно. Не им отказвайте.


БЛИЗНАЦИ

Без излишни притеснения

 

20 май. Отпуснете се и се постарайте да мислите за неща, които ви правят щастливи. Финансовите трудности, които имате в момента, са преодолими и искат време, за да ги овладеете. Нека това не срива тона на хубавия ден.

21 май. Будите се в добро настроение и можете да направите организация за двата почивни дни. Мнозина от вас ще пътуват и ще се радват на хубавото майско време.

22 май. В неделя отделете повече време за личната си почивка. Избягвайте да поемате ангажименти, независимо от какъв характер са те. Имате нужда да изживеете спокоен и безавариен ден.


РАК

Прекрасен уикенд

 

20 май. В петък ще успеете да се отпуснете и да преодолеете напрежението, което в последните няколко дни не ви даваше мира. Работата ви спори, хармонията в личния живот е налице. Няма какво друго да желаете.

21 май. В събота приключете с връзки и познанства, които не ви дават нищо друго освен тревоги и зависимост. В момента сте достатъчно силни, за да казвате смело думичката „не”.

22 май. В неделя ще бъдете отдадени както на себе си, така и на своите роднини и близки. Съберете се и изживейте един незабравим ден. Не си създавайте напрежение. Дори и трапезата да не е перфектна, това е без значение.


ЛЪВ

Усамотение в неделя

 

20 май. Любов от миналото под формата на спомен, обаждане, покана за приятелство в социалните мрежи ще напомни за себе си. Това ще ви направи особено носталгични и замечтани. Внимавайте да не си навлечете ревността на половинката.

21 май. В събота ви чакат приятни емоции, споделени с най-близките хора. Не се притеснявайте да пътувате и да изживеете деня, правейки неща, които за някои други биха изглеждали губене на време.

22 май. В неделя ще сте по-често мълчаливи и търсещи възможност да се усамотите в някое кътче. Трудно ще се комуникира с вас, защото винаги когато някой ви заговори, вие ще отвръщате с агресия.


ДЕВА

Отстоявате мнението си

 

20 май. Не е привично за вас да изпускате делата си извън контрол, но днес ще го направите. Толкова добре ще върви работата ви, че с право ще се отдадете на приятните емоции и ще сте една идея по-свободни. Ще имате време за себе си.

21 май. Изказване по ваш адрес от близък човек ще ви извади извън равновесие в събота и ще ви накара да влезете в явен конфликт с него. Ще защитите мнението и името си достойно.

22 май. В неделния ден останете поне за час-два насаме със себе си. Избягвайте шумните празници и семейните събирания. Не сте приятна компания за тази цел в момента и вие много добре го знаете.


ВЕЗНИ

Справяте се с проблем

 

20 май. В петък нещо в службата ще се обърка и ще иска вашата адекватна намеса, за да го вкарате в ред. Ще успеете. Късметът е с вас, защото днешният ден е особено благоприятен и силен, а и вие се чувствате доста активни.

21 май. В събота се будите с идеята да пътувате и да посетите наскоро видяно в интернет място. Грабвайте семейството и тръгвайте на път. Ще си изкарате чудесно.

22 май. В неделя ще бъдете заети главно с рутинните си домашни ангажименти – подготовка за новата работна седмица, почистване, пране… традиционните неща, които не ви остава време да свършите в друг ден.


СКОРПИОН

Справяте се отлично

 

20 май. В петък вършите брилянтно работата си. Каквото започнете днес, ще го завършите благополучно през идната седмица. Очаквайте похвали. Ще бъдете доволни от себе си. Другите също ще са доволни от вас.

21 май. В събота ще изживеете един прекрасен и доста позитивен ден. Не си спестявайте пътуване, което може да ви отведе на незабравимо място. Открийте нещо ново. Направете нещо ново.

22 май. В неделя темпото се забавя. Ще научите важни неща. Интрига, която се е заплела около вас в личния ви живот, днес ще достигне и до вашите уши. Разочаровани сте, но е по-добре да знаете за това.


СТРЕЛЕЦ

Център на внимание

 

20 май. Готови сте за нови ходове в службата. За изява, която ще ви помогне да докажете още веднъж, че на вас може да се разчита. Денят е благоприятен както в работата, така и в личен план. Насладете му се.

21 май. Подгответе се да се превърнете в център на вниманието в събота. Всеки ще се съобразява с вашето мнение, всеки ще търси вашето одобрение. От вас ще зависи как ще протече не само вашият ден, а и денят на хората наоколо.

22 май. Вчера някой ви е нагрубил и сега сте обидени и огорчени. Предстои да прекарате деня в драматични размисли и мълчание. Имате нужда от момент на усамотение, но не вземайте толкова навътре реплики, казани необмислено.


КОЗИРОГ

Чудесен уикенд

 

20 май. Днес сте в отлично настроение. Всичко върви по план, въпреки че около обяд може да има объркване в предварителните разчети. Важното е, че можете да разчитате на хората около себе си и заедно ще се справите бързо с нередностите. Очаквайте добри новини.

21 май. В събота невинаги ще бъдете съгласни с това, което другите казват, но е по-добре да си премълчавате. Сега хармонията във взаимоотношенията е по-важна от всичко.

22 май. Неделният ден е прекрасен за разходки и разговори с приятели, близки, колеги… В добро настроение сте. Ще попитате за съвет, който ще ви помогне да преодолеете проблем.


ВОДОЛЕЙ

Радвайте се на времето

 

20 май. Напрежението около дните на пълнолуние в последно време ви дойде в повече. Сега се чувствате отпуснати, без тонус и без никакво самочувствие. Отървете се от намусеното си Аз и се сдобийте с позитивни мисли за уикенда. Той ще бъде обещаващ.

21 май. В събота имате възможност да възстановите силите си. Наспете се добре и организирайте срещи с хора, които ви зареждат с позитивно настроение. Отидете да спортувайте, разтушете се.

22 май. Заслужавате да направите нещо за себе си и това, че вчера прекарахте деня забавно, е един добър знак за настроението ви. Неделята също може да ви се стори доста интересна и забавна. Оставете домашните задължения и се радвайте на пролетно-лятното време.


 

РИБИ

Нови възможности

 

20 май. За вас петък ще е типичният „ден на майстора” – ще чакате с нетърпение да свърши работното ви време, а през работния ден няма да сте никак ефективни. Е, има и такива моменти. Добрата новина е, че нямате нищо чак толкова спешно за вършене.

21 май. В събота имате удоволствието да скъсате с нещо старо. Нещо, което ви тежеше и не ви позволяваше да направите една така важна крачка в живота си. Радвайте се на този ден. Той идва с новини.

22 май. В неделя приемете факта, че всичко около вас се променя. Всичко е като един дишащ и жив организъм. Старото никога няма да се върне. Пред вас се изправят изключителни нови възможности.


Хороскоп за родените на 20.05.2022 – Честит рожден ден!

През следващата една година, независимо през какви трудности ще преминете, успехът и късметът ще ви следват неотлъчно. Радвайте се на година, през която ще израснете като хора.

Хороскоп за родените на 21.05.2022 – Честит рожден ден!

Годината, която е пред вас, ще ви направи по-независими и свободни, отколкото бяхте в последните няколко. Погледнете позитивно на живота, не се притеснявайте да правите промени и да преживявате нови и нови неща в ежедневието си.

Хороскоп за родените на 22.05.2022 – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца ще се взирате в себе си повече от позволеното, което ще ви направи по-нерешителни и отстъпчиви. Позволите ли на тази тенденция да стане водеща, определено ще загубите доста предложения и шансове за развитие.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *